Karden lojistik Renault Trucks’tan vazgeçmiyor

Karden lojistik Renault Trucks’tan vazgeçmiyor

Yurt içi ve yurt dışı lojistik hizmetini 2007 yılından bu yana sürdüren Kardelen Lojistik, tamamı Renault Trucks’tan oluşan filosuna 2015 Uluslararası...

Yurt içi ve yurt dışı lojistik hizmetini 2007 yılından bu yana sürdüren Kardelen Lojistik, tamamı Renault Trucks’tan oluşan filosuna 2015 Uluslararası Yılın Kamyonu ödülüne sahip Renault Trucks T 460’ı dahil etti.

Konteyner, açık ve gabari yük taşımacılığı ile ağır nakliye ve projelerin nakliye hizmetini 7 yılı aşkın bir süredir gerçekleştiren Karden Lojistik ve Denizcilik, İstanbul Ambarlı Limanı’ndaki hizmetleri için kullandığı filosuna 1 adet Renault Trucks T 460 1100 ADR dahil etti. Bu alımla birlikte Karden Lojistik ve Denizcilik, filosundaki toplam araç ve Renault Trucks sayısını 12’ye yükseltti.

İstanbul’da gerçekleştirilen teslimat töreninde Karden Lojistik ve Denizcilik adına Şahin Kahraman, Renault Trucks adına ise İstanbul Avrupa Satış Sorumlusu Tayfun Fıçıcı hazır bulundu. Karden Lojistik ve Denizcilik adına törende konuşma yapan Şahin Kahraman, “Kurulduğumuz günden beri Renault Trucks Premium 420 serisi ve sonrasını tercih ettik ve bugüne kadar Renault Trucks tercihinin doğru olduğunu gördük. Bu güvenle T serisinden araç siparişi verirken hiç düşünmedik ve sonuçta Türkiye’nin ilk Euro 5 motorlu T Serisi çekicisini filomuza kattık. Yeni ürünün de selefleri gibi yakıtta cimri, işletmede kolay ve kaliteli olduğunu biliyoruz. Yeni yatırımımızın hayırlı olmasını diler, satış sırasında bizlere verdiği büyük destek nedeniyle Tayfun Bey’e teşekkür ederiz” sözleri ile tercihlerinin her zaman Renault Trucks’tan yana olacağını ifade etti.

Renault Trucks İstanbul Avrupa Satış Sorumlusu Tayfun Fıçıcı yaptığı konuşmada, “Karden Lojistik ve Denizcilik ile yıllardır devam eden işbirliğimizi, yeni model araçlarımızla da devam ettirmenin gururunu yaşıyoruz. Yeni ürünümüzün de yakıt tüketimi ve tamamen yenilenmiş kabini ile müşterimize hem ekonomi hem de konfor anlamında avantaj sağlayacak. İşbirliğimizin uzun yıllar devam etmesi dileğiyle aracın kendilerine hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

LOJİPORT

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.