Karayolları, tüneller ve köprüler ihtisas fuarı büyüyor

Karayolları, tüneller ve köprüler ihtisas fuarı büyüyor

Makine, malzeme, ekipman ve teçhizatlar ile ilgili en son teknolojileri görme ve inceleme olanağı sunacak olan fuarda geçen yıl 78 olan Müteahhitler Locası B2B Platformu için bu yıl hedef 300 işbirliği görüşmesi…

Türkiye’nin her karışının ulaşılabilir kılınması için başlatılan karayolu hamlesi mega projeler ile başarıya ulaşıyor. Bu hamleye destek sağlamak amacı ile 2017 yılında ikincisi düzenlenecek olan Karayolları, Tüneller ve Köprüler İhtisas Fuarı, Kamu-Özel Sektör kuruluşları, üniversite ve sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirerek Türkiye ulaşımını layık olduğu uygarlık düzeyine ulaştırmakta önemli bir misyon üstleniyor. Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek mega projelerin tanıtılmasının yanı sıra sektörün ihtiyacı olan makine, malzeme, ekipman ve teçhizatlar ile ilgili en son teknolojileri görme ve inceleme olanağı sunacak olan fuarda geçen yıl 78 olan Müteahhitler Locası B2B Platformu için bu yıl hedef 300 işbirliği görüşmesi… 2016 yılında ilk kez düzenlenen ve birçok yeni iş birliğine ev sahipliği yapan I. Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı mayıs ayında kapılarını ikinci kez açmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl 28 kamu kurumu, 928 kamu personeli, 5226 ziyaretçi ve 151 firma ile sektörelgelişmelerin incelendiği fuara bu yıl daha geniş bir katılımın sağlanması bekleniyor.

DÜNYANIN EN İYİ ULAŞIM SİSTEMİ

ufuk-interbet.pngMarmaray, Avrasya Tüneli, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli gibi Türkiye’nin çehresini değiştiren mega projeler ile dünyanın en iyi ulaşım sistemlerinin ülkemizde inşa edildiğini söyleyen MCI Fuarcılık Türkiye Genel Müdürü Ufuk Tümer; “Karayolları, Tüneller ve Köprüler İhtisas Fuarı geçtiğimiz sene, ulusal ve uluslararası müteahhit firmalar, uzman mühendisler, akademisyenler, sektöre makine, malzeme, ekipman sağlayan üretici, imalatçı ve tedarikçilerin buluşma noktası oldu. Fuar’da 78 ticari iş görüşmesi yapılması da ülkemizdeki projelere duyulan ilginin göstergesi oldu. Türkiye ulaşımda gerçekleştirdiği devrimle 2023 vizyonuna emin adımlarla ilerliyor. Hedefimiz bu senede aynı başarıyı arttırarak devam ettirmek ”dedi. Alanındaki en geniş ve kapsamlı organizasyon olma özelliğini taşıyan fuar, Türkiye’deki karayolu, köprü ve tünel projelerine girmek için işbirliği arayışı içinde olan,  teknoloji transferi yapmakla ilgilenen firmalar, ürün ve hizmet tedarik etmek isteyen alıcılar ile sektörün üst düzey yetkililerini 2. kez bir araya getirecek.“Mega Projeler Kahramanlarını Çağırıyor” mottosu ile hareket eden fuar, bugün tüm dünyanın ilgisini çekecek hale geliyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.