Kapalı otoparklar doldu, arabalar halı kilim kaplandı

Kapalı otoparklar doldu, arabalar halı kilim kaplandı

METEOROLOJİGenel Müdürlüğü’nün kuvvetli yağış uyarısının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın da dolu uyarısı yapmasıyla Kadıköy’de oto galericiler ilginç yöntemlerle önlem aldı

Yaklaşık 1 ay önce ceviz büyüklüğündeki dolu araçlara zarar vermişti. Bu nedenle çoğu lüks otomobil satan galericiler, araçların doludan ve olası fırtınadan zarar görmemesi için önlemlerini aldı. Kimisi araçlarını balonlu naylon ile kapladıktan sonra ön ve arka camlarının üzerine paspas ve strafor koydu. Bazı araç sahipleri de otomobillerinin üzerlerini battaniye, halı, kilim ile kapattı. Kapalı otoparkı olan galeri sahipleri ise araçlarını kapalı otoparktan çıkarmadığını söyledi.

otopark.jpg

OTOPARKLAR DOLDU

Otomobillerini bugün yaşanması beklenen dolu yağışından kaçırmak isteyen sürücüler Üsküdar’da kapalı otoparklara akın etti. Bu bölgede otoparklar ağzına kadar doldu hatta kapılarını da kapattı. Kapılarını kapatıp artık otomobil almayan parklardan biri de 4 katlı bu otopark. Kapıya kadar gelip "dolu" tabelasını gören İstanbullu sürücüler bir başka otopark arayışına giriyor.

KİMİ DE HALI KİLİM ATIYOR

Öte yandan, İstanbul'da beklenen kuvvetli yağış öncesi vatandaşlar dolu ihtimaline karşı araçlarını karton, kilim ve kumaşlarla korumaya çalışıyorlar. 

dolu-onlemi.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.