Kahramanlı Lojistik'ten demokratik destek

Kahramanlı Lojistik'ten demokratik destek

Mersin’de faaliyet gösteren Kahramanlı Lojistik firması demokrasi nöbeti tutanlara bir TIR dolusu içecek ve yiyecek maddesi gönderdi. Ali Kahramanlı, “Yardımlarımız sürecek” dedi

Mersin'in Silifke ilçesinde 15 Temmuz kalkışmasından sonra meydanları terk etmeyerek demokrasi nöbeti tutan kalabalığa içme suyu ve gıda yardımında bulunan Karamanlı Group Lojistik firmasının bu hareketi takdirle karşılandı. Grup Yönetim Kurulu ve eski Mersin İdman Yurdu Başkanı Ali Kahramanlı, "Demokrasi nöbeti tutan halkımıza her türlü destek vermek bizim için onurdur" derken, AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin, "Ali Kahramanlı gibi Türkiye sevdalılarının yanımızda olduğu bilmek bizlere güç veriyor. Kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

DESTEKLİYOR

Kahramanlı Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kahramanlı, demokrasi nöbeti tutanlara dağıtılmak üzere 25 bin adet yiyecek ve içeceğin bulunduğu TIR'ı Silifke'ye gönderdi. Kahramanlı lojistik firmasının TIR'ı demokrasi nöbeti tutulan alana park edildi ve AK Parti görevlileri kapakları açarak içerde bulunan yiyecek ve içecek maddelerini vatandaşa dağıttı. AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine meydanları boş bırakmadıklarını belirterek, "Sabahlara kadar nöbet tutan vatandaşlarımıza yardım etmek için kolları sıvayan Ali Kahramanlı, her zaman olduğu gibi yine bizden desteklerini esirgemedi" diye konuştu.

YARDIMA DEVAM

Meydanlarda birlik ve beraberlik ruhu içinde hareket eden coşkulu kalabalığa kendisinin de katıldığını ve Mersin'de, Adana'da, Gaziantep'te sabahlara kadar nöbet tuttuğunu belirten Ali Kahramanlı, "Ben Türkiye sevdalısı, Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan sevdalısı bir iş adamıyım. AK Parti Mersin teşkilatının kurucuları arasında yer aldım. Bugüne kadar partimin her türlü faaliyetinde yanında yer aldım. Şimdi de demokrasi nöbeti tutan hemşerilerime destek olmak için onlara bir TIR dolusu içme suyu ve yiyecek madde yardımını yaptım. Bunun arkası gelecek" şeklinde konuştu.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.