İzmir'de yol inşaatı çöktü, işçiler göçük altında!

İzmir'de yol inşaatı çöktü, işçiler göçük altında!

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden İzmir-Çanakkale otoyolunun Menemen-Koyundere mevkiinde çelik konstrüksiyon iskelenin yıkılması sonucu 4 işçi enkaz altında kaldı, 7 işçinin de yaralandığı öğrenildi.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’na bağlı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapımı sürdürülen Koyundere’deki karayolu inşaatında göçük meydana geldi. 7 Haziran seçimleri öncesinde, Menemen’e bağlantısı törenle açılan yolun devamı olan Koyundere’deki şantiyede viyadük inşa ediliyordu.

Yolun Menemen’den Çandarlı’ya bağlantısını sağlayacak olan viyadük ayaklarında beton dökümü için kurulan iskele aniden çöktü. İnşaatta bulunan işçilerden 4'ü göçük altında kaldı. Hemen bölgeye arama kurtarma ekipleri gönderildi. Karayolları ve İzmir Büyükşehir Belediyesi AKS 110 ekiplerinin arama çalışması yaptığı bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. 7 işçinin de yaralandığı öğrenildi.

Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdulkadir Eroğlu, “Yolun Çandarlı-Dikili’ye uzatılması kısmında viyadük inşaatında kaza meydana geldi. Sebebini henüz bilmiyoruz. Araştırmalarımız sürüyor. Arama ve kurtarma çalışmalarımız sürüyor. İki işçimizin sağlıklı bir şekilde çıkartılması için çabalıyoruz” dedi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.