İzmir'de 20 tekne kül oldu!

İzmir'de 20 tekne kül oldu!

İzmir'in Menderes ilçesine bağlı Özdere Mahallesi'ndeki balıkçı barınağında çıkan yangında 19 teknenin yandığı bildirildi. Menderes Kaymakamı Tahsin...

İzmir'in Menderes ilçesine bağlı Özdere Mahallesi'ndeki balıkçı barınağında çıkan yangında 19 teknenin yandığı bildirildi. Menderes Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, ''Gözbebeği 3'' isimli gezi teknesinde çıkan yangının kısa sürede büyüdüğünü belirtti. Yangında 1'i gezi, 5'i özel, diğerleri balıkçı teknesi olmak üzere 19 teknenin yandığını kaydeden Kurtbeyoğlu, ''Yangına, İzmir Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ile çevrede bulunan özel kamp ve otellerin yangın söndürme araçlarıyla müdahale edildi. Sevindirici kısmı ölü yada yaralananın olmaması. Yangının çıkış nedeni ile ilgili çalışma devam ediyor'' diye konuştu.

Yangında barınak yakınındaki bir otomobil de zarar gördü. Menderes ilçesine bağlı Özdere Mahallesi'ndeki balıkçı barınağında, ''Gözbebeği 3'' isimli gezi teknesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın çevredeki teknelere de sıçramıştı.

www.lojiport.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.