Iveco’nun Astra’sı şantiyelerde de iddialı

Iveco’nun Astra’sı şantiyelerde de iddialı

Sabancı kuruluşlarından Agrega SA firmasına , Iveco yetkili satıcısı Özgözde Bursa tarafından 4 adet 50 ton teknik taşıma kapasitesine sahip HD 9 Serisi 84.50 8 X 4 , 500 HP kamyonlar teslim edildi.

Bu yıl 70.yılını kutlayan , 2016 yılından itibaren Iveco Arac Sanayi Tic A.Ş tarafından satıs ve satıs sonrası hizmetleri sunulan Astra , portföyüne  referans firmalardan bir tanesini daha ekledi.  2017 Ocak ayında  Sabancı Grubu Şirketler içinde yer alan Agrega SA firmasına , Iveco yetkili satıcısı Özgözde Bursa tarafından  4 adet 50 ton teknik taşıma kapasitesine sahip HD 9 Serisi 84.50 8 X 4 , 500 HP kamyonlar teslim edilmiştir.

Agrega Sa  firması yetkililerinin böyle bir karar almasındaki en büyük faktörlerin başında , Astra test kamyonunun şantiyedeki test sonuclarına göre ,  ton başına  yakıt verimliliğinindeki artışın cok büyük bir etkisi olmustur. Bunun yanında , Astra Euro 6 Emisyonuna sahip Cursor 13 Litre Iveco motorlarının  EGR ‘ siz , sadece SCR Sistemi ile calısması ve DPF Filtresinin  temizliği için gereken aktif rejenerasyon prosesinin olmaması, Şantiye şartları açısından çok büyük bir avantaj sunup,  iş kayıplarını ortadan kaldırmaktadır.

IVECO’NUN kardeş markası ASTRA ürünleri Maden ve Taş Ocakları , Zorlu İnşaat İşleri, Petrol & Dogal Gaz ve de Ağır Nakliye sektörlerinde hizmet vermek için geliştirildi.

ASTRA ,  HD 9 Kamyon Şase  ürün gamında  kendi sınıfında rakipsiz Şase Yapısı ( 202.000  NM Şase Burulma Direnci ) , Yüksek Motor Gücü ( Iveco tarafından da kullanılan Cursor motorlar ve 500 ve 560 HP secenekleri ) , müşteri ihtiyaçlarına göre şekillendirilebilen çok geniş yelpazedeki ağır hizmet tipi versiyon seçenekleri , yalın üretim prensibi , rakiplerine göre daha yüksek teknik taşıma kapasitesi sunması , yıllardır Türkiye pazarında var olan IVECO ile büyük oranda parça uyumluluğu,  Euro 6 egzoz emisyon normunda EGR’ siz – aktif rejenerasyon prosesine ihtiyac duymayan , sadece SCR sistemi ile calısan motor yapısı gibi üstün özellikleri ile,  2016 yılından itibaren IVECO Arac San ve Ticaret A.Ş. çatısı altında satış ve satış sonrası hizmetleri gerçekleştirilmektedir. 

ivecoastrayukleme.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.