IVECO Büyüksoylu’dan hem yatırım, hem iftar yemeği

IVECO Büyüksoylu’dan hem yatırım, hem iftar yemeği

Yeni tesis yatırımını tamamlayan Iveco Konya yetkili satıcısı Büyüksoylu 4 Temmuz’da tüm müşterileri için bir iftar yemeği düzenleyerek yeni tesisini tanıttı.

34 yıldır Konya bölgesinde başarılı bir şekilde faaliyet gösteren Büyüksoylu otomotiv Iveco yetkili satıcısı olarak Konya’da 2010 yılında hizmete başlamıştı. Geçtiğimiz 5 yılda başarılı bir satış grafiği çizen Büyüksoylu,  yeni tesis yatırımını tamamlayarak hem satış hem de satış sonrası konularında hizmet vermeye başladı.

4 Temmuz 2015  günü düzenlenen yemekde  konuşma yapan Iveco yetkilileri şunları söyledi ” Bu yıl yeniden yapılanma çalışmalarımız çerçevesinde Büyüksoylu’nun  gördüğünüz yeni, modern tesisini hizmete sunuyoruz. Büyüksoylu  ile 2010 yılında başladığımız iş birliğimizden son derece memnunuz. Amacımız hem ürün hem hizmet anlamında tüm gücümüz ile  müşteriye daha yakın olmaktır”. ”Biz sayın Ali Büyüksoylu ve ailesine bu modern tesis ile Iveco’ya olan inancını gösterdiği için teşekkür ediyoruz. Ayrıca her yeni açılan, yenilenen tesis o bölgenin gelişimine katkıda  bulunmaktadır. Konya’da daha güçlü olarak bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”

Daha sonra söz alan Büyüksoylu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ali Büyüksoylu ise “biz Iveco’nun güçlü geleceğine inanıyoruz ve bugün yeni tesisimizi Iveco’nun en yeni ürünleri ile tanıtmakdan mutluluk duyuyoruz” dedi. Ali Büyüksoylu Iveco’ya aynı zamanda Ereğli’deki showrooları ile de hizmet verdiklerini ifade etti. Büyüksoylu aynı zamanda ikinci el ticari araç satışında Türkiye’deki en güçlü firmalardan biri durumunda.

Büyüksoylu sözlerine şöyle devam etti ”Şirketimiz 3500 m2 açık alanı .1500. m2 kapalı alanıyla toplam.5000 m2 alanda satış servis yedek parça hizmeti vermektedir. ikinci el araç satış hizmetini 10000.. m2 lik  ayrı bir alanda  vermektedir.  Müşterilerimize satış ve satış sonrasında ihtiyacı olan her türlü yardımı hızla değişen teknolojilerden de anında istifade ederek sunmaya çalışmaktayız. Mekanik alanımız aynı anda 15 araca hizmet vermek için müsaittir. Servis bölümümüzde toplam  21 personelimiz, satış ve 2.el satış bölümünde toplam 26 personel ile müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak  için ilkelerimiz doğrultusunda çaba sarf ediyoruz. Çalışan sayımızı kısa zamanda..100 kişiye çıkarmayı hedefliyoruz.”

Düzenlenen iftar yemeğine çok sayıda üst düzey kamu yetkilisi dahil toplam 1250 kişi katıldı.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.