İtalya taşımalarınızın  çözüm adresi: MEYSA

İtalya taşımalarınızın çözüm adresi: MEYSA

Her iş kolunda olduğu gibi lojistikte de uzmanlık öne çıkıyor. 25 yıldır İtalya’ya kapıdan kapıya taşımacılık yapan Meysa, karşılıklı günlük çıkışlarla yükünüzü en uç noktalara güvenle ulaştırıyor.

Meysa Taşıma Hizmetleri’nin kurucusu ve Genel Müdürü Sadık Çalış, lojistik sektöründe çeyrek asırlık birikim ve profesyonel kadrolarıyla öne çıktıklarını ifade etti.  55 adet tenteli, optima, mega ve maxima özmal araçları ile karayolu taşımacılığı organizatörlüğü yaptıklarını vurgulayan Çalış,  “Artık her noktasını ezbere bildiğimiz İtalya'ya karşılıklı günlük çıkışlarımız mevcuttur. Firmamız, Türkiye - Avrupa arasında karşılıklı  ve düzenli olarak komple, parsiyel, grupaj, gabari ve ADR sınıfı yük taşımalarını CMR Sigorta Teminatı kapsamında yapmaktadır. Avrupa’daki güçlü acente ağımız ile ara taşıma, depolama ve danışmanlık hizmetleri de vermekteyiz. Bu hizmetlerimizin kalitesini kapıdan kapıya 4-5 günlük sefer süresi, teslimat garantisi ile her geçen gün arttırmak için yeni ve gelişmiş yatırımlarımızla devam etmekteyiz” diye konuştu.

Butik müşteri talepleri anında yanıt buluyor

sadik-calis.jpgDüzenli seferlerin yanı sıra, müşterilerinin özel ihtiyaç ve taleplerine de karşılık verdiklerini belirten Sadık Çalış, “Ekspress taşıma hizmeti olarak tanımladığımız bu servis, ürününü acil ulaştırma ihtiyacı içindeki müşterilerimiz için konulmuştur. Bu durumda 4-5 gün olan ulaşım süremiz 2-3 güne inmekte ve müşteri ihtiyacı karayolundan ekspres seferlerle karşılanmaktadır. Sunmuş olduğumuz ilkeli, kaliteli ve hızlı hizmet anlayışı, tercih edilmemizde en büyük etken olmaktadır. Bu anlayış bizler ve müşterilerimiz için kalitenin tesadüften ziyade bir ayrıcalık olmasını sağlamıştır”  açıklamasını yaptı. 

İtalya’nın birçok noktasında depo ve antrepo hizmeti veriyor

Firmalarının kendine ait ihracat deposu ve İstanbul Gümrükleri’ne bağlı anlaşmalı antrepoları ile koordinasyonlu bir şekilde hizmet verdiğini söyleyen Sadık Çalış sözlerini şöyle tamamladı:  “İstanbul Tuzla merkezli depomuzda müşterilerimizin outsource hizmet ihtiyaçlarını karşılamakla beraber, Türkiye ve İtalya'nın  birçok noktasında anlaşmalı olduğumuz antrepo ve depolar  ile  birçok ürün için geniş bir hizmet ağı oluşturmuş durumdayız. Meysa, C-2 Yetki Belgesine sahip olup, üstün teknolojili ve çevreye duyarlı Euro 5 normlarındaki araçlarını Satellite (uydu takip) sistemi ile takip etmekte ve, bilgiyi hızlı ve güvenilir bir şekilde paylaşmaktadır. Tüm araçlarımız ve depolarımız tehlikeli madde taşımaya (ADR) ve depolamaya uygundur.”  

sadik-calis-meysa.jpgSelçuk ONUR - LOJİSTİK EKİPMANLAR

LOJİPORT

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum