Isuzu, TORA’yla üst segmente geçiyor

Isuzu, TORA’yla üst segmente geçiyor

İçinde bulunduğu segmentte en çok satan kamyon olma özelliğini yıllardır koruyan Isuzu, yeni kamyonu TORA ile bir üst segmente geçerek vites büyütüyor.

Isuzu’nun Türkiye’de ilk kez bir model ismi kullanarak piyasaya sürdüğü TORA, Japonca’da KAPLAN anlamına geliyor. Doğada bir kaplan ne kadar çevik ve güçlüyse, yollarda da TORA kendini öyle hissettirecek.

DÜZ YOLDA VE RAMPADA GÜÇ TORA’ DA
5.2 litrelik 205 beygir gücündeki Isuzu motoru ile TORA, kalkışta, düz yolda ve rampada performansı ile kullanıcılarını cezbetmeye hazır. Isuzu şanzıman ile süper uyumlu çalışan, 4 silindirli 637 Nm tork üreten Isuzu motoru ile TORA,  yakıtta cimri  performansta cömert olacak.

DAHA FAZLA YÜK DAHA ÇOK KAZANÇ
Kemikli ve dayanıklı şasesi ve optimum dingil mesafeleri ile uzun ve kısa olmak üzere iki versiyon olarak piyasaya sunulan TORA, farklı sektörlerin kullanımına ve değişkenlik gösteren beklentilerine rahatlıkla cevap verebilecek çeşitli üst yapıların montajına uygun şekilde tasarlandı.

Sınıfının en yüksek taşıma kapasitesine sahip Isuzu TORA, uzun versiyonu ile 15.370 kg azami yüklü ağırlık (A.Y.A.) ve 10.930 kg net taşıma kapasitesine sahipken,   kısa versiyonu ile 15.700 kg  A.Y.A. ve 11.340 kg net taşıma kapasitesine olanak sağlıyor.

RAHATLIKLA 15 EUROPALET ALABİLME ÖZELLİĞİ
TORA’nın uzun versiyonuna 6.5 metreye kadar kasa uygulanabiliyor. Bu şekilde havaleli mal taşıyan birçok segmentin ihtiyacını fazlasıyla karşılayacak TORA, 15 Europaleti rahatlıkla taşıyabiliyor. Bu özelliği ile canlı hayvan taşımacılığından mevye ve sebze taşımacılığına, gıda taşımacılığından mobilya taşımacılığına kadar birçok segmente hitap edebilecek.

TORA’ nın 12 Europalet yük alabilen kısa versiyonu ise çöp kamyonu, itfaiye aracı, yol süpürme aracı gibi kamu hizmetlerine oldukça uygun.  

ÜSTÜN DONANIM ÖZELLİKLERİ İLE RAKİPSİZ
TORA,  performansının yanı sıra üstün donanım özellikleri ile de rakipsiz. Klimanın standart olarak sunulduğu yeni modelde, güvenlik özellikleri de üst seviyede düşünülmüş. ABS (Kilitleme Önleyici Fren Sistemi), ASR (Anti Patinaj Sistemi) ve EBL (Elektronik Fren Güç Dağıtım Sistemi) gibi önemli güvenlik sistemleri ile donatılan TORA’ da,  aracın aktif güvenliğini rakipsiz kılan (LDWS)  şerit değiştirme uyarı sistemi kullanıldı. İstenmedik şekilde şeritten çıkma nedeniyle oluşan kazaların önlenmesine yardımcı olacak sistem, yollarda uzun süreler geçiren sürücülere sürüş güvenliği sunuyor.

Ayrıca TORA’ da sürüş keyfini arttıran cruise control, ısıtmalı ve elektrik kumandalı aynalar, elektrik kumandalı camlar da unutulmadı. Yoldan gelen titreşim ve darbelerin etkisini azaltan kabin süspansiyonu, havalı ve bel destek ayarlı sürücü koltuğu, eğim ve yüksekliği ayarlanabilir hidrolik direksiyon  ise diğer konfor özelliklerinden birkaçı. Türkiye’de içinde bulunduğu segmentlerdeki başarısıyla ve çok satan kamyon olma özelliğiyle takdir gören Anadolu Isuzu, TORA ile Türkiye taşımacılık sektörüne olan pozitif katkısını arttırarak devam ettirecek.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.