İşte Yılın Kaptan Şoförü

İşte Yılın Kaptan Şoförü

Ulaştırma sektörünün en prestijli ödüllerinden “Yılın Kaptan Şoförü Ödülü”nün 2016 yılı sahibi belli oldu. Kaptanlar Kulübü'nün düzenlediği halk oylamasında üç haftada 50.000'e yakın oy kullanıldı.

Şehirlerarasından kentiçine, servisten turizme kadar tüm otobüs kaptanlarını bir çatı altında toplayan Kaptanlar Kulübü, 2016 Yılın Kaptan Şoförünü belirlemek amacıyla başlattığı halk oylamasını 1 Şubat itibariyle sonuçlandırdı. Kulübün resmi sitesi www.kaptanlarkulubu.org adresinde, daha önce 2016 yılında Ayın Kaptan Şoförü seçilmiş kaptanlar arasında başlatılan halk oylamasında üç hafta gibi bir sürede 50bine yakın oy kullanıldı. Oylama sonucunda, en çok oyu alan Şanlıurfa Astor Turizm'den Mehmet Taylan 2016 Yılın Kaptan Şoförü seçildi. Taylan, Yılın Kaptan Şoförü ödülünü 7 Mart 2017'de İstanbul'da düzenlenecek törenle alacak.

Şanlıurfa Astor Turizm kaptan şoförü Mehmet Taylan, 1977 Şanlıurfa Suruç doğumlu. Taylan; Astor Turizm'den önce, Yeni Diyarbakır ve Suruç Seyahat firmalarında çalıştı. Meslekte 17.yılını tamamlayan Mehmet Taylan, halen Şanlıurfa firmalarından Astor Turizm'de çalışmaktadır. Sinema, spor ve yüzme hobileri olan Taylan, evli ve 5 çocuk babasıdır.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kaptanlar Kulübü kurucu koordinatörleri Ekrem Özcan ve Kemal Karayormuk; “başta aday kaptanlarımız olmak üzere sektörümüzün halk oylamasına ilgisi muazzamdı. Aday kaptanlarımız oylama sürecinde Yılın Kaptan Adayı gösterilmenin haklı gururunu yaşadılar; aileleriyle, yolcularıyla, sektördeki arkadaşlarıyla bunu paylaştılar. Bu süreçte onların mutluluğuna şahit olmanın bile tüm emeklere değdiğini düşünüyoruz. Yılın Kaptanı seçilen Şanlıurfa'dan Mehmet Kaptanımızı da tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” dedi. 

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.