İstanbullines seferlerinde ücretsiz döner keyfi

İstanbullines seferlerinde ücretsiz döner keyfi

İstanbullines’, verdiği hizmetlere bir yenisini daha ekledi. Sektöre getirdiği ilkler ile adından sıkça söz ettiren İstanbullines, Eskihisar-Tavşanlı (Yalova) hattını kullanan misafirlerini herkesin vazgeçilmezi döner-ayran ile karşılıyor.

 

Müşteri memnuniyeti ve insan odaklı hizmet anlayışıyla faaliyetlerini sürdüren ve taşımacılık sektöründe pek çok ilke imza atan İstanbullines, müşterilerine başta Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden olan ‘döner-ayran’ olmak üzere, geleneksel Türk tatlılarını da içeren ikram menüleriyle hoş geldin diyor. 

Sektöre getirdiği ilklerle bilinen deniz taşımacılığının yenilikçi markası İstanbullines yeni kampanyalarla, müşterilerine fırsatlar sunmaya devam ediyor.

İstanbullines Genel Müdürü Kemal Gündüz, İstanbullines’ın sunduğu hizmetlerin sadece yolcu taşımacılığı ile sınırlı kalmadığını, hedeflerinin yeni model lüks ve konforlu feribotlarda misafirlerinin mola verebilecekleri, dinlenebilecekleri ve yolculuklarına keyifle devam edebilecekleri bir ortam sunmak olduğunu belirtti. Gündüz,   “İstanbullines olarak misafirlerimize sunacağımız geleneksel Türk yemeklerinden oluşan ikram menülerimiz olacak. Sunduğumuz bu ikram menülerinden herkes dilediğini seçebilecek. Bugüne kadar sunduğumuz kaliteli hizmet anlayışımızı bundan sonra da hayata geçireceğimiz yeni kampanyalarla devam ettireceğiz. İlk olarak herkesin keyifle yediği döner-ayran sunumuyla başladık. İlerleyen dönemde hem aileler, hem çocuklar hem kurumsal müşterilerimiz için farklı ve keyifli çalışmalarımız olacak” dedi.

1 yılda 2 milyon araç, 7 milyon yolcu taşıdı

İstanbullines, Eskihisar-Tavşanlı hattında hizmete sunduğu HGS sistemi ve ‘fastpay mobil ödeme imkanı’ ile sıra beklemeden, hızlı, konforlu ve ekonomik seyahat imkanı sunuyor.

Denizyolu taşımacılığındaki 10 yıllık tecrübesini 3 yıldır Eskihisar-Tavşanlı (Yalova) hattında yolcu taşımacılığı alanında devam ettiren İstanbullines, genç filosu ile sadece ulaşımda değil yolculuğun her aşamasında misafirlerine güvenli, konforlu ve ekonomik hizmet anlayışını benimsiyor.

Hizmet verdiği yeni model gemiler ile 45 dakika süren Eskihisar-Yalova hattını 25 dakikaya düşüren İstanbullines, konforlu ve hijyenik gemileri, seyahat süresince ücretsiz wi-fi hizmeti, klimalı yolcu salonu, telefon şarj cihazları, çevre gözetleme dürbünü ve masaj koltuklarıyla yolcuların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Eskihisar-Tavşanlı arasında İstanbullines tek yön 60 TL olarak belirlenirken, gidiş-dönüş bilet alan misafirler 100 TL ile indirimli geçiş sağlayabilecek.

Sadece 2015 yılında Eskihisar-Tavşanlı (Yalova) ve Ambarlı-Bandırma hatlarında taşıdığı 1.9 milyon araç ve 7.1 milyon yolcu ile İstanbul trafiğinden 980 kilometrelik araç çeken İstanbullines, yıl boyunca taşıdığı araçlarla yakıt tüketimini azaltarak milli ekonomiye 87 milyon TL tasarruf sağladı. 

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.