İstanbullines, gönül adamı ‘ferrydun’ ile gülümsetiyor

İstanbullines, gönül adamı ‘ferrydun’ ile gülümsetiyor

Denizyolu taşımacılığının yenilikçi markası ‘İstanbullines’, Eskihisar-Tavşanlı (Yalova) hattında uyguladığı kampanyalarla olduğu kadar sosyal medya fenomeni ‘ferrydun’ ile de dikkatleri üzerine çekmeye başladı.

Denizyolu taşımacılığında ilklerin markası İstanbullines, 2013’te açtığı Eskihisar-Tavşanlı (Yalova) hattıyla bu hattı tekelden kurtarıp rekabete açarken konforlu, güvenli, ekonomik ve hızlı feribot yolculuğu ile yolcuların gönlünü kazanmıştı. Marka şimdi bu gönül köprüsüne bir yenisini daha ekliyor. ‘Sosyal Medya’da fenomen olma yolunda ilerleyen güler yüzlü, martı dostu feribotu ‘@ferrydun’ ile dikkatleri üzerine çekiyor.

İstanbullines, 16 bin takipçisi olan sosyal medya karakteri ‘@ferrydun’ hesabıyla kullanıcılarının yüzünü güldürüyor. Deniz yolculuğu ve sevdiği birçok konuyla ilgili esprili bir dille paylaşım yapan güler yüzlü feribot @ferrydun’un hesabı, takipçilerini hem gülümsetiyor hem de İstanbullines ve İstanbullines kampanyalarıyla ilgili bilgilendiriyor. Twitter’da takipçilerinin kalbini hemen kazanan @ferrydun, gündemi takip eden içerikleriyle de dikkat çekmeye devam ediyor.

İstanbullines geçen sene, Marmara Denizi’ndeki Eskihisar-Tavşanlı ve Ambarlı bandırma hatlarıyla yıl boyunca 1.9 milyon araç taşıyarak, karayolunu dolaşma maliyeti ile en önemli cari açık unsuru olan yakıt masrafından, araçlara yaptırdığı tasarruf ile toplamda ‘87 milyon lira’yı milli ekonomiye kazandırmıştı.

İstanbullines ile ilgili güncel kampanya bilgilerini kaçırmadan uygun ve konforlu ulaşım fırsatları ve güne neşe katmak için ‘ferrydun’ tüm takipçilerini sayfasına bekliyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.