İstanbul Boğazı'nda tekne battı

İstanbul Boğazı'nda tekne battı

İstanbul Bebek'te 12 metre uzunluğundaki yolcu teknesi henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı su aldı. Yarısına kadar batan teknenin kayaya oturduğu belirtildi....

İstanbul Bebek'te 12 metre uzunluğundaki yolcu teknesi henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı su aldı. Yarısına kadar batan teknenin kayaya oturduğu belirtildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Beşiktaş'ta, 12 metre uzunluğundaki yolcu teknesi henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı su aldı. Yarısına kadar batan teknenin kayaya oturduğu belirtildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Bebek sahilinde saat 11.00 sıralarında bir teknenin batmaya başladığını gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polisler, teknenin açıkta olduğunu görünce deniz polisi ve sahil güvenlik ekiplerine haber verdi. Vatandaşlar ve sahil güvenlik ekipleri teknenin içinde kimse olup olmadığını kontrol etti. Yapılan kontrolde teknede herhangi birinini bulunmadığı görüldü. Şamandıraya bağlı teknenin henüz bilinmeyen bir nedenle su aldığı ve karaya oturduğu açıklandı.

Deniz polisi tekne ve çevresinde önlem aldıktan sonra, teknin sahipleri de olay yerine geldi. Yetkililerden bilgi alan teknenin sahipleri, neden su aldığını bilmediklerini söyledi.

www.lojiport.com

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.