İş makinesi ve ekipman kiralama tek adreste: Platinum Rent

İş makinesi ve ekipman kiralama tek adreste: Platinum Rent

Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş, iş makinası ve depo ekipmanı kiralama hizmetini bir adım öteye taşıyarak, müşterilerinin her türlü kiralama ihtiyacını tek noktadan karşılamak amacıyla Platinum Rent markasını hayata geçirdi.

Her biri kendi alanının öncüsü olan Komatsu, Volvo Trucks, Dieci, Crown, Komatsu Joy ve Montabert markalarının satış ve satış sonrası hizmetlerini sürdüren Marubeni Dağıtım ve Servis, 2008 yılından bu yana yürütmekte olduğu kiralama hizmetlerini bir adım öteye taşıyarak, Platinum Rent markası ile iş makinaları, forklift ve depo ekipmanları, teleskopik yükleyiciler, jeneratör, kompresör, yol yapım ekipmanları, iş makinalarına uygun akıllı sistemler ve personel yükseltici platformlar gibi ürün gruplarında da kiralama hizmeti sunmaya başladı.

Platinum Rent, kiralama sektöründe yepyeni bir dönem başlatıyor

Her türlü iş makinası, forklift ve ekipman kiralama ihtiyacını tek noktadan karşılamayı amaçlayan Platinum Rent, Marubeni Dağıtım ve Servis güvencesiyle profesyonellere benzersiz bir operasyonel kolaylık sunan yeni bir hizmet anlayışı ile dikkat çekiyor. Madende, taş ocağında, inşaatta, depoda, fabrikada, tarım alanlarında ve üretim tesislerinde, kısacası her sahada kiralanan makina ve ekipmanlarına servis, bakım ve onarım desteği sunan Platinum Rent markası, kısa zamanda müşterilerinin en yakın çözüm ortağı olmayı hedefliyor.

caner-istanbul.jpgKiralama sektörüne kapsamlı ve farklı bir bakış açısı getiren Platinum Rent ve Platinum Used markalarından sorumlu Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. 2. El ve Kiralama Direktörü Caner İSTANBUL, makina ve ekipman kiralama hizmetinin yanı sıra, iş ortaklarının mali yüklerini azaltan ve projelere özel servis organizasyonları ile operasyonlarını kesintiniz hale getirerek verimliliği artıran faydalar sunduklarını dile getirdi. İstanbul, “Marubeni Dağıtım ve Servis, kiralamada yıllardır sergilediği başarılı performansını şimdi yeni bir çatı altında topluyor: Platinum Rent markası ile kiralama sektöründe yepyeni bir dönem başlatıyoruz. Bu yeni dönemde; düşük ilk yatırım maliyeti, operasyonel verimlilik, finansal kontrol ve kesintisiz çalışma imkanı gibi birçok avantajı bir arada sunduğumuz Platinum Rent markamız ile iş ortaklarımıza ayrıcalıklı hizmetler sunmaya devam edeceğiz. Üstelik, iş ortaklarımız kiralama süresi boyunca operatör, yakıt ve sarf malzemesi dışında hiçbir masrafa da katlanmaz. Müşteri odaklı hizmet anlayışımız ile bir ürüne yönelik kiralama hizmetinden ziyade iş ortaklarımızın çözüm merkezi ve tüm kiralık ekipmanlar için kurumsal kiralamanın güvenilir adresi olmayı sürdüreceğiz. Sahip olduğumuz yüksek model ve düşük saatli kiralama filosu ve yaygın servis ağımız sayesinde tüm ekipmanların kesintisiz çalışmasını sağlamamız iş ortaklarımızın verimlilik hedeflerine ulaşmasını kolaylaştırıyor.” diyerek sözlerine devam etti.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.