İnci Akü’ye “Faydalı Model” ödülü

İnci Akü’ye “Faydalı Model” ödülü

Sektörün ilk Sanayi Bakanlığı onaylı Ar-Ge merkezine sahip İnci Akü, geliştirdiği AR-GE projeleri ile TAYSAD tarafından "Faydalı Model" alanında üçüncülük...

Sektörün ilk Sanayi Bakanlığı onaylı Ar-Ge merkezine sahip İnci Akü, geliştirdiği AR-GE projeleri ile TAYSAD tarafından "Faydalı Model" alanında üçüncülük ödülüne layık görüldü.

TAYSAD’ın 10 Mart 2015 tarihinde yapılan 37. Olağan Genel Kurul toplantısında; “Patent, faydalı model, endüstriyel tasarım, ihracat ve eğitim” konularında ilk üçe giren firmalara ‘Başarı Ödülü’ verildi. İnci Akü, Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği (TAYSAD) tarafından derneğe üye tüm firmalar arasında yapılan değerlendirmeye göre "Faydalı Model" alanında üçüncülük ödülüne layık görüldü.

TAYSAD 37. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda gerçekleşen ödül töreninde İnci Akü adına ödülü, Genel Müdür Cihan Elbirlik aldı. Aldıkları ödül ile ilgili Elbirlik, "Her biri bulunduğu sektörde öncü konumunda olan kurumların yaptığı değerlendirme sonucu bu ödülü almış olmaktan büyük gurur duyduk. Markamızı seçen müşterilerimizin en iyi tasarımı, en iyi teknolojiyi, en yüksek kaliteyi, en güçlü inovasyonu hak ettiğine yürekten inanıyoruz. Yeni projeler kapsamında yaptığımız çalışmalar bizim hem rekabette bir adım önde olmamızın göstergesi hem de global vizyonumuzun bir parçasıdır. Gerek Ar-Ge merkezimizde gerekse üniversiteler ve araştırma enstitüleriyle geliştirdiğimiz projeler kapsamında, akü bileşenleri ve teknolojisinde önemli çalışmaları hayata geçiriyoruz. İnci Akü olarak sadece büyüme rakamlarımızla değil, yeniliklerin elçisi olarak farklılık yaratan ve ödül alan önemli projelerimizle, değer yaratmaya devam ediyoruz. Bu ödüllerin perde arkasında, paydaşlarımızın desteği ve şirketimizi onurlandıran çalışanlarımızın yaratıcılıkları yatıyor. Bu ödül vesilesiyle TAYSAD’a,  İnci Akü’ye ve ülkemiz için yarattığımız katma değere olan inançlarını esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunarım” dedi.

İnci Akü’ye “Faydalı Model” ödülüLOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.