İlk Scania R560 sahibini buldu

İlk Scania R560 sahibini buldu

Karayolu taşımacılığı sektörüne uygun araç seçenekleri ile müşterilerine özel çözümler sunan Scania, demir-çelik nakliyesinde de öncelikli tercih...

Karayolu taşımacılığı sektörüne uygun araç seçenekleri ile müşterilerine özel çözümler sunan Scania, demir-çelik nakliyesinde de öncelikli tercih edilen ağır ticari araç markası oluyor.

Karayolu taşımacılığında ihtisas gerektiren yüklerin taşınması için ihtiyaçları karşılayabilecek kalite, güç ve donanıma sahip araçlar gerekmektedir. Scania, her türlü ihtiyaca cevap veren ürün gamı ile karayolu taşımacılığına çözümler sunmaktadır. Scania’nın bu çözümlerinden birtanesi olan ve en ağır yüklerin taşınmasını kolaylaştıran R560 LA4X2MNA’nın Türkiye’deki ilk sahibi Ülger Yaya Nakliyat oldu.

Ege Çelik Endüstri ürünlerinin nakliyesini gerçekleştiren Ülger Yaya İzmir-İstanbul arası gerçekleşen operasyonlarında kullanılmak üzere 1 adet Scania R560 LA4X2MNA çekici satın aldı.

Doğuş Otomotiv Scania İzmir Yetkili Satıcı ve Servisi Ankara Ağır Vasıta sahibi Mustafa Mutlubaş ve Satış Müdürü Erman Akbulut’un katılımıyla gerçekleşen törende aracını teslim alan Ülger Yaya firma yetkilisi Mahmut Yaya, taşımacılık faaliyetlerinin en zorlu kollarından birtanesi ile uğraştıklarını belirtirken “Ege Çelik’in ürünlerinin İstanbul’a nakliyesini gerçekleştiriyoruz. Demir çelik ürünleri ağır hacimli ürünlerdir ve taşıma sırasında büyük özen göstermeniz gerekir. Taşıma işlemini gerçekleştirdiğiniz aracın güçlü, dayanıklı ve sorunsuz olması oldukça önem taşımaktadır. 1998 yılında kurulan firmamızın 20 araçlık filosunun büyük çoğunluğu Scania araçlardan oluşmaktadır. 15 yıla yaklaşan tecrübemizde Scania’dan aldığımız performans bizim için önemli bir referans noktasıdır. Türkiye’ye giren ilk Scania R560 araca sahip olmak bizim için ayrı bir önem taşımaktadır.” açıklamasında bulundu.

Scania’nın en zorlu yükler ve çalışma koşullarına çözüm olması için ürettiği R560’da 560 beygir gücünde 16 litrelik V8 motor bulunmakta. Yüksek yük kapasitesinin yanı sıra üstün güvenlik ve yakıt ekonomisi nedeniyle tercih edilen R560, tomruk taşıma, demir çelik nakliyesi gibi ağır tonajlı ve zorlu çalışma koşullarında üstün performans için tercih edilmektedir.

www.lojiport.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.