İDO ve OPET'ten yeni kampanya!

İDO ve OPET'ten yeni kampanya!

Deniz ulaşımının güçlü markası İDO ile akaryakıt sektöründe müşteri memnuniyetinin lideri OPET, güçlerini birleştirerek yeni bir kampanya başlattı.

Kampanya kapsamında 1 - 31 Ağustos tarihlerinde İDO ile araçlı yolculuk yapan misafirler, OPET’te 5 TL değerinde yakıt puan kazanacaklar.

Eskihisar-Topçular, Sirkeci-Harem, Yenikapı-Bandırma, Yenikapı-Bursa, Yenikapı-Yalova ve Pendik- Yalova hatlarında, İDO ile araçlı seyahat edenlere 5 TL değerinde yakıt puan hediye ediliyor. Yakıt puanlar, OPET istasyonlarında 30 Eylül 2016 tarihine kadar tek seferde yapılacak 100TL ve üzeri benzin veya motorin alışverişlerinde harcanabilecek.

Kampanyada hediye edilen yakıt puanların şifreleri, Eskihisar-Topçular ve Sirkeci - Harem hatlarında gişelerde araç geçişi sırasında; Yenikapı - Bandırma, Yenikapı-Bursa, Yenikapı-Yalova ve Pendik-Yalova hatlarında ise iskelelerdeki bilet kontrol noktalarında broşürler ile dağıtılıyor olacak. 

İDO YENİLİKLERİNE DEVAM EDİYOR

29 yıldır deniz ulaşımında faaliyet gösteren ve misafirlerinin beklentilerine yönelik çalışmalarına devam eden İDO’nun, Eskihisar- Topçular feribotlarında başlattığı her şey dahil hizmeti de tüm hızıyla devam ediyor. İDO sunduğu ücretsiz açık büfe hizmeti, çocuk oyun alanları, çocuk aktiviteleri (boyama kitabı vb ) ve ücretsiz masaj koltukları gibi yeniliklerle 30 dakika süren Eskihisar-Topçular seferi sırasında misafirlerine 5 yıldızlı konfor hissi yaşatıyor. Döner sandviç ve köfte sandviç gibi lezzetlerin de eklendiği zengin açık büfe menüsü ile İDO, misafirlerinin kendilerini ev sıcaklığında hissetmelerini sağlıyor.

OPET İLE ‘KUSURSUZA YOLCULUK’

Yeni ürün ve hizmetleri, hızla gelişen istasyon ağı ve sosyal sorumluluk yaklaşımıyla hareket eden OPET’in SUNPET markası ile birlikte 1500’ü aşkın istasyonu bulunuyor. KalDer Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi’ne göre dokuz yıl aralıksız müşterinin en çok memnun kaldığı marka seçilen OPET, yeni ölçümleme sistemi ‘Türkiye Müşterinin Sesi’ Araştırması’nda sektörün müşteri bağlılık seviyesi en yüksek markası seçildi. OPET, “Kusursuza Yolculuk” yaklaşımı ile bu iddiasını koruyarak, yepyeni projeler, ürün ve hizmetlerle müşterisinin yanında olmaya devam edecek. 

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.