İDO Sevgililer Günü’nünü hediye millerle kutluyor

İDO Sevgililer Günü’nünü hediye millerle kutluyor

Yıl boyu sunduğu avantajları, hesaplı kampanyaları ve fiyatlarıyla yolcularını memnun etmeyi sürdüren İDO, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü de unutmadı....

Yıl boyu sunduğu avantajları, hesaplı kampanyaları ve fiyatlarıyla yolcularını memnun etmeyi sürdüren İDO, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü de unutmadı.

İDOCLUB kart sahipleri, bu yıl 14 Şubat’ta sevgililerine daha avantajlı fiyatlarla kavuşacak ya da sevgilileriyle beraber hesaplı bir seyahati İDO konforuyla yaşayacak.

Sevgililer Günü’ne iki özel avantaj sunan İDO’nun birinci kampanyası, 14 ve 15 Şubat tarihlerinde İDOCLUB kartında birikmiş millerle seyahat edeceklere, yüzde 50 daha az mille yolculuk avantajı getiriyor.

İkinci kampanya ise, yine 14-15 Şubat tarihlerinde, İDOCLUB kart üyelerine tüm dış hat yolculuklarında 2 kat fazla mil kazandırıyor.

Bu yıl 14 Şubat’ta sevgililer İDO’yla seyahatin avantajını yaşıyor.

Avantajlarla dolu İDOCLUB        

İDO tarafından tüketicinin hayatını kolaylaştırmak ve daha fazla fayda sağlamak amacı ile 2006 yılında hayata geçirilen müşteri ödüllendirme programı, Haziran 2012’de “İDOCLUB” adı ile yenilenerek faaliyetlerine başladı.

Yeni programla beraber internet sayfası üzerinden üye olan ve bilet alan müşteriler de mil kazanıp, kazandığı millerle ücretsiz seyahat edebiliyor.

İDOCLUB müşteriye özel kampanyalar ile daha fazla mil kazandırırken, biletleme sırasında mevzuat gereği verilmesi zorunlu bilgiler sisteme otomatik olarak aktarılıyor; böylece daha hızlı ve kolay bilet alınması da sağlanıyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.