Hyster’den lojistik sektörüne çevreci çözümler

Hyster’den lojistik sektörüne çevreci çözümler

Dünyanın önde gelen forklift markası Hyster yenilikçi ve çevreci ürünleri ile lojistik sektörünün ihtiyaçlarına çözümler üretmeye devam ediyor.

Hyster günümüz lojistik pazarının yüksek rekabetçi yapısı içinde ihtiyaç duyulan ekonomik ve güçlü, işletme maliyetleri düşük, hızlı ve güvenli, çevreci ve yüksek kapasiteli gibi pek çok farklı kriteri bir araya getiren ürünlerine bir yenisini daha ekledi. Hyster’in depo içi ürün gamına yeni eklenen RP2.0-2.5N model akülü transpaletleri yenilikçi tasarımı ve üstün performansı ile dikkat çekmektedir. Üstün manevra kabiliyeti, denge ağırlıklı bir forklifte göre mükemmel görüş açısı sunan yapısı, sağlam şasesi, güçlü motoru gibi daha pek çok avantajı ile Hyster Rider Transpalet uzun mesafeli çalışma ortamlı operasyonların verimliliğini sağlamak üzere tasarlandı.

Hyster kalite vazgeçilmezleri ile oluşturulmuş,  yeni binicili transpalet, dayanıklı, akıllı,  güvenilir ve verimlilik ilkelerinin yanı sıra maksimum verimlilik gerektiren uygulamalarda minimum enerji tüketimi ve minimum servis maliyeti sağlıyor. Operatör bölmesi ve çatal taşıyıcısını içeren dayanıklı modüler şase tasarımı, Full AC Sistem donanımı, kesintisiz yön ve devir hızlarının değişikliğine izin veren yapısı sayesinde %25 daha fazla verimlilik sunan Hyster RP Serisi binicili transpaletler araç yükleme ve boşaltma işlemleri için kullanılan forkliftlere operasyonel bir alternatif sunuyor. Yatırım maliyetinin düşük olması, daha dar alanlarda yatay taşıma imkanı sunabilmesi, denge ağırlıklı bir forklifte göre büyük ölçüde enerji tasarrufu sunması, bakım maliyetlerinin çok daha ekonomik ve bakımların kısa sürede yapılıyor olması RP Serisi kullanımı için başlıca etkenler olarak sayılıyor.

PATENTLİ OPERATÖR KOLTUĞU TASARIMI
Yenilikçi tasarımı sayesinde patentli operatör koltuk tasarımı operatörünün gerektiğinde koltuk pozisyonunda oturarak, destek alanına yaslanarak veya ayakta kullanımına olanak tanıyor. Böylece çok daha yüksek verimle çalışma imkanı sunan RP2.0-2.5N serisi akülü transpaletler iş güvenliği kriterlerini de eksiksiz yerine getiriyor. Uzun çalıma saatleri ve operasyon zorunlulukları nedeniyle operatörün kolay, güvenli ve rahat bir şekilde çalışmasını sağlayan bu sistem, tamamen Hyster mühendisliği ürünü olup patentli bir yenilik olarak dikkat çekiyor.

XN-XNT SERİSİ İLE ENERJİ VERİMLİLİĞİ VE MAKSİMUM PERFORMANS
Hyster’in yine özellikle lojistik operasyonlarında tercih edilen XNT ve XN serisi akülü forkliftleri mükemmel tasarımları sayesinde hem enerji tasarrufu hem de düşük işletme maliyeti sunuyor. 

J1.5-2.0XNT ve J1.6-3.5XN modelleri “0” dönüş yarı çapı sağlayan aks sistemleri sayesinde sınıfında lider manevra kabiliyetine ve optimum denge yapısına sahip. Bu çok büyük avantaj sağlayan tasarımının yanı sıra daha verimli, daha dayanıklı ve istikrarlı tasarımı, bin saatlik periyodik bakım aralıkları ve Full AC Donanımı ile minimum işletme maliyetini de beraberinde getiriyor. Enerji tasarrufunun yanı sıra performans testlerinin lideri Hyster XNT ve XN serisi lojistik operasyonların vazgeçilmez denge ağırlıklı akülü forkliftleri haline geldi.

ÇEVRECİ, GÜÇLÜ VE YÜKSEK VERİMLİ TASARIM
Temiz, sessiz ve verimli bir çalışma imkanı sunan Hyster akülü forkliftleri kendi sınıfında karşılaştırmalı enerji tüketimi en zorlu uygulamalarda operasyon maliyetlerini düşürmek için tasarlanan modellerde uygulamalara özel kısa-orta ve uzun şase seçenekleri ile her depoya uygun bir akülü forklift seçme imkanı sunuyor. Hyster akülü forkliftleri bileşenlerine kolay ulaşımı ile sınıfında servis verilebilmesi en kolay makine seçilen modellerde kullanıcı verimliliğini arttıracak, 3 vardiyalı uygulamalarda kesintisiz çalışma imkanının yanı sıra iş güvenliği standartlarına en üst seviyede cevap verebilen geniş opsiyon seçenekleri seçeneği ile sunuyor. Özellikle 5 ayrı tip akü değiştirme seçeneği ve her tip ataşman kullanımına uygun yapısal seçenekler, ISG gereksinimlerini üzerinde güvenlik opsiyonları ile her türlü işletmeye uygun Hyster kullanma imkanı bulunuyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.