Honeywell’den her ortamda çalışan yeni forklift terminali

Honeywell’den her ortamda çalışan yeni forklift terminali

Kendi sınıfının amaca göre üretilen en iyi mobil forklift terminali Thor VM3, dokuma ürünlerin korunduğu depolardan, soğuk hava depolarına, kapalı veya açık depolardan çoklu ortam depolarına kadar çok farklı fiziksel ortamlarda sorunsuz çalışabiliyor.

Honeywell, özellikle dağıtım merkezlerindeki zorlu ortam koşulları,  imalat tesisleri ve nakliye operasyonları için özel olarak tasarlanan mobil forklift terminali Thor VM3’ü pazara sundu. Pazardaki en yüksek kapasiteye sahip gerçek boyutlu mobil forklift terminali Thor VM3, gelişmiş uygulama özelliklerini, dizüstü bilgisayarlara özgü kullanım kolaylığıyla birleştirerek bir adım öne çıkıyor. Thor VM3, Windows® CE üzerinde çalışan en geniş ekrana sahip. Cihaz, birden fazla işletim sistemini desteklerken, kullanıcılara basit ve kolay sistem entegrasyonu sunuyor.

İHTİYACA GÖRE UYARLANMIŞ ÜRÜNLER
Honeywell olarak daima müşterilerinin ihtiyaçlarına göre uyarlanmış çözümler sunduklarını belirten  Honeywell Scanning and Mobility Türkiye Ülke Müdürü Murat Kafkas, “Honeywell, içinde yüksek teknolojili mobil bilgisayar çözümlerinin yer aldığı dünyanın en geniş portföyüne sahip. Yeni Thor VM3 mobil forklift terminali, kendi sınıfının amaca göre üretilen en iyi cihazı. Dağıtım merkezlerindeki operasyonel maliyetleri aşağı çekmek ve çalışan verimliliklerini artırmak üzere geliştirilen bu cihaz, forklift operatörlerinin hem zamanlarını en verimli şekilde kullanmalarına, hem de işlemleri hatasız yapmalarına yardımcı oluyor” dedi.

TOPLUYOR, YÜKLÜYOR, BOŞALTIYOR
Thor VM3 kutuların toplanması, kamyona yüklenmesi, yerleştirilmesi ve boşaltılıp yeniden doldurulması gibi iş kalemlerini kolayca ve en üst seviyede fonksiyonellik ile yapıyor. Cihaz aynı zamanda en yeni güvenlik ve verimlilik artışı sağlayan özelliklerle donatıldı.

Akıllı Tak-Çıkart Özelliği: Hem vardiya değişimi sırasında operatörlere hız kazandırıyor, hem de bakım maliyetlerini aşağıya çekiyor.
Kolay Değiştirilebilir Ön Panel: Çokça ve genellikle de hoyrat kullanılan parçaların bakımının bizzat kullanıcının kendisi tarafından yapılabilmesine imkan veriyor.
Ateşleme Kontrolü: Biten araç bataryaları nedeniyle oluşabilecek iş gücü ve verimlilik kayıplarının ve bundan doğan bakım maliyetlerinin önüne geçiyor.
Dayanıklı ve Çok Amaçlı Platform: Intel® x86 mimarisine sahip, Microsoft® Windows® işletim sistemi üzerinde koşan Çift Çekirdekli 1.5GHz işlemci yoğun veri akışını rahatça yönetebiliyor.
İşletim Sistemi Yükseltme: Cihaza kurulu olarak gelen başlangıç sürümlü Windows® CE istendiği taktirde kolayca yükseltilebiliyor.
Çoklu Ortam Uyumu: Herhangi bir BT ortamında, tekstilden, soğuk hava depolarına, kapalı, açık veya çoklu ortam depolarına kadar çok farklı fiziksel koşulda çalışabilme özelliğine sahiptir.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.