Honeywell, satış noktasını müşterinin ayağına getiriyor

Honeywell, satış noktasını müşterinin ayağına getiriyor

Honeywell  perakende, konaklama,  ağırlama ve ikram sektörü müşterilerine bağlılığı artırmak üzere Apple iPad Mini’yi özel birer iletişim...

Honeywell  perakende, konaklama,  ağırlama ve ikram sektörü müşterilerine bağlılığı artırmak üzere Apple iPad Mini’yi özel birer iletişim aracına dönüştüren Captuvo SL62’yi, Düseldorf’ta gerçekleşen Euroshop 2014 fuarında tüm dünyaya tanıttı.

Honeywell’in Apple iPhone 5 ve beşinci nesil iPod Touch mobil cihazlar için geliştirdiği kaplamaları Captuvo SL22 ve SL42’in de dahil olduğu Captuvo ailesinin yeni üyesi Captuvo SL62, satış personellerine kolay stok kontrolü, barkodların güvenle taranması ve ödemelerin güvenli bir biçimde tahsil edilmesi gibi önemli avantajlar sunuyor. Bu özellikleriyle müşteri bağlılığını artıran Captuvo SL62, satış noktasını müşterinin ayağına getiriyor.

Honeywell’den iPad miniler için özel tarama ve ödeme uygulaması

Çalışanların Internet veya mobil uygulamalar üzerinden veri tabanına erişime izin veren Captuvo SL62, üst segment ürünlerin de satışı için olanak yaratarak, müşteriyi satın alma sürecine dahil ediyor. Captuvo SL62, iPod dokunmatik ekranlardan veya İPhone’lardan daha büyük ekran deneyimi sunan iPad minilerin tüm versiyonları için tasarlandı. Cihazın opsiyonel manyetik bant okuyucusu, müşterinin siparişi mağazadan mı yoksa restorandan mı girdiğini kontrol etmesine imkan tanıyor. Captuvo SL62 ayrıca iPad minilere gerek duyduğunda güç desteğini sunarak işlem gecikmeleri azaltarak, verimliliği artırıyor.

Müşteriler mağaza gezerken siparişleri de girebilecekler

Captuvo SL62’nin özellikle perakende ile konaklama,  ağırlama ve ikram sektörü için geliştirildiğini söyleyen Honeywell Tarama ve Mobilite Küresel Pazarlama Başkan Yrd. Peter Fehl sözlerine şöyle devam etti:

“Honeywell’in başarılı serisi Captuvo ailesinin en yeni üyesi Captuvo SL62, kişiselleştirilmiş özellikleri ile müşterilere en iyi alışveriş ve yemek deneyimi sunuyor. Öte yandan mağaza çalışanları da bundan böyle ürünle ilgili gelen sorulara derhal yanıt verebilecekler; böylece satışların artmasına yardım edecek.”

Captuvo SL62’nın müşterilere kasada beklemeden ödemelerini yapmalarına imkan tanıyan özelliğine ilave olarak, özellikle internet üzerinden satış yapan firmaların evlilik listesi ve benzeri hediye seçimlerinde büyük kolaylık sağlıyor. Müşteriler Captuvo SL62 yardımıyla, ürünleri barkodlarından tarayarak ürün bilgilerine kolayca erişebilecekler, mağazayı dolaşmaya devam ederken beğendikleri ürünleri listelerine ekleyebilecekler.  Kullanıcı dostu Captuvo SL62, online-hediye seçiminde de hediye kiosklarına bir alternatif oluyor.

Apple müşterileri Honeywell Captuvo’yu sevdi

Captuvo SL62 ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz Apple Distribütörü Direct Source Satıştan Sorumlu Başkanı Robert Kilby, “Gelişmiş iPad mini çözümü özellikle Apple ve iPad arayüzlerine alışık perakende, konaklama,  ağırlama ve ikram sektörü müşterileri için ideal bir çözüm. Ürün geliştirme sürecinde Honeywell’in sunduğu deneme ürünler hakkında müşterilerimizden gerek performans, gerekse deneyim açısından çok olumlu geri dönüşler almıştık. Mobil cihaz kullanımının arttığı günümüzde pazara daha çok Captuvo SL62 dağıtımını yapabilmeyi arzu ediyoruz.”

Çoklu düşme testinden başarıyla geçti

Konaklama,  ağırlama ve ikram sektörü müşterileri için ideal bir çözüm olan Captuvo SL62 kafe ve restoran sahiplerine satış noktası ödemelerini kolaylaştırırken, stok yönetimini tek bir cihaz üzerinden yapmalarına imkan veriyor. Yiyecek servis elemanları Captuvo SL62 ile sipariş alabiliyor, farklı menü seçeneklerini tanımlayabiliyor, hızlı bir biçimde masada ödeme alabiliyorlar. Captuvo SL62 şirket veya restoran logosu ile kişiselleştirilebiliyor.

Captuvo SL62, devlet tarafından verilen kimlik numaraları, indirim kuponlarını veya kulüp üyelik kodları dahil neredeyse tüm barkodları doğru bir şekilde okuyabilen görüntü teknolojisi Honeywell AdaptusTM 6.0 özelliğine sahip. Korumalı tasarımıyla dikkat çeken Captuvo SL62, çoklu düşme testlerini başarıyla geçerek gücünü kanıtladı.

The Captuvo SL62 hakkında daha fazla bilgi almak için www.honeywellaidc.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.