HMF Makina, ürün gamına Alman Kramer’i de dahil etti

HMF Makina, ürün gamına Alman Kramer’i de dahil etti

HMF Makina Genel Müdür Yardımcısı: "HMF Makina, her geçen gün gelişmekte olan ülkemizin ihtiyaçlarına paralel olarak ürün gamını zenginleştirmeye devam ediyor."

Hyundai iş makinaları, Hyundai forkliftler, Atlet depo içi istif makinaları, D&A hidrolik kırıcılar, Mantovanibenne yıkım ataşmanları, Airo personel yükselticiler ve Wanco ışık kulelerinin Türkiye distribütörü olan HMF Makina, ürün gamına Almanya’nın önde gelen mini yükleyici ve telehandler markası Kramer’i de dahil ettiğini duyurdu.

HMF Makina’nın, Hyundai iş makinaları Türkiye distribütörlüğünü Türkiye çapında 40’tan fazla noktada yaygın, satış ofisleri ve servis istasyonlarıyla 1993 yılından beri yürüttüğünü kaydeden HMF Makina Genel Müdür Yardımcısı Reyhan Uğurlu Yücel, “HMF Makina, her geçen gün gelişmekte olan ülkemizin ihtiyaçlarına paralel olarak ürün gamını zenginleştirmeye devam ediyor” dedi.

HMF Makina olarak ürün gamına dahil ettikleri Kramer’in 1925 yılında Almanya’nın Gutmadingen şehrinde traktör üretimiyle faaliyetlerine başladığı bilgisini veren Yücel, “Kramer, günümüzde Almanya Pfullendorf’da kurulu, 160 bin metrekare toplam alana sahip, yıllık 6 bin adet üretim kapasiteli modern tesislerde üretim yapıyor. Kramer markası, mini yükleyicilerde ilk hidrolik hızlı bağlanma sistemi, yük stabilizasyon sistemi, sağa ve sola devrilebilen kova tasarımı, teleskobik lastikli yükleyici gibi bir çok ilki müşterilerine sunmuş bir marka” diye konuştu.

Kramer mini yükleyici ve telehandler ürünlerinin tüm Türkiye’de HMF Makina güvencesi altında olduğunu da vurgulayan Yücel, HMF Makina’nın 40’ı aşkın servisiyle Kramer kullanıcılarının tüm ihtiyaç ve taleplerini karşılayabildiğini söyledi. Yücel, “Kramer mini yükleyicileri ve teleskobik yükleyicileri, birlikte çalışabileceği farklı ataşmanlarla inşaat ve yol yapım firmalarında, kiralama firmalarında, peyzaj ve bahçe düzenleme firmalarında, belediyelerde ve geri dönüşüm endüstrisinde kullanılıyor. Ayrıca tarım ve hayvancılık sektöründe ve seralarda da ihtiyaç duyulan ataşmanlarla müşterilerin işlerini kolaylaştırıyor” dedi.

Yücel, mekanik ve hidrolik hızlı bağlanma sistemiyle Kramer ürünlerinin farklı ataşmanlar bağlanarak birbirinden farklı görevleri yerine getirebileceğine dikkat çekti.
(Dünya)

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.