Hızırreis Deniz, o göreve asaleten atandı

Hızırreis Deniz, o göreve asaleten atandı

Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürlüğü'ne Vekalet eden Hızırreis Deniz, Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürlüğü'ne asaleten atandı

Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürlüğü'ne Vekalet eden Hızırreis Deniz, Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürlüğü'ne asaleten atandı.

Bugün Resmi Gazete'de yayınlanan üçlü kararnameyle, sağlık sorunları nedeniyle bir süredir tedevi gören, Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürü Mehdi Gönülalçak Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müşavirliği'ne görevlendirilirken, Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürlüğü'ne vekalet eden Hızırreis Deniz, Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürlüğü'ne asaleten atandı.                                                                                                       Hızırreis Deniz kimdir?      

1963 Trabzon Beşikdüzü doğumlu olan Hızırreis Deniz 1985 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşa ve Gemi Makinaları Mühendisi olarak mezun oldu. 

Türkiye Gemi Sanayi Pendik Tersanesi'nde mühendis olarak göreve başlayan Hızırreis Deniz, kontrol Mühendisliği ve danışmanlık yaptıktan sonra, Denizcilik Müsteşarlığı İzmir Bölge Müdürlüğü ve Kıyı Yapıları ve Tersaneler Genel Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

resmi_gazete_buyuk-001.jpg

Haber: Tarkan BİRİCİK / Deniz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.