Hilux Bu Kez de Yamaç Paraşütüyle Kapadokya’da Yarıştı

Hilux Bu Kez de Yamaç Paraşütüyle Kapadokya’da Yarıştı

Dünyanın en zorlu arazilerinde performansıyla göz dolduran Hilux, Kapadokya bölgesinin engebeli, zor ve tehlikeli yollarında yamaç paraşütüyle yarışarak “maceracı ruhunu” gözler önüne serdi.

Dünyanın en zorlu arazilerinde performansıyla göz dolduran Hilux, Kapadokya bölgesinin engebeli, zor ve tehlikeli yollarında yamaç paraşütüyle yarışarak “maceracı ruhunu” gözler önüne serdi. Durdurulamaz kimliği ile Kapadokya’da yeni bir maceraya atılan Toyota Hilux, yamaç paraşütü pilotu İdris Güzeller yönetimindeki yamaç paraşütüyle peri bacalarının gölgesinde yarışarak lastiğinin değdiği her yerdeki başarısını bir kez daha kanıtladı. İleri sürüş eğitmeni Alişan Özkan’ın yönetimindeki Hilux, yamaç paraşütü ile gökyüzünde süzülen pilot İdris Güzeller ile kıyasıya girdiği mücadeleden başarıyla ayrılmasını bildi.

 

Çekimleri Kapadokya’nın çeşitli bölgelerinde yapılan gösterinin yönetmenliğini Orhan Kestek üstlendi. Çeşitli hazırlık aşamalarından sonra çekimleri 20 saat süren Hilux’ın yamaç paraşütüyle yaptığı yarışa eşsiz Kapadokya manzarası dekor oldu. Dünyanın bugüne kadar bilinen en zorlu yol koşullarında kendini ispatlayan Toyota Hilux, Karadeniz’de wakeboard şampiyonuyla yaptığı gösteriden sonra üstün özelliklerini bu kez de Kapadokya’da gözler önüne serdi. Önümüzdeki günlerde Toyota Hilux Hi-Ride etkinlikleri kapsamında yeni maceralara doğru yelken açacak.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.