Halit Kaya soracak, Oruç Kaya yanıtlayacak

Halit Kaya soracak, Oruç Kaya yanıtlayacak

6 Mayıs Cumartesi günü LOJİPORT yazarları PENDİK FM’de buluşuyor. Geçtiğimiz ay LOJİSTİK TREND adıyla program sunmaya başlayan Halit Kaya, saat 18:00’deki yayınına lojistik sektörünün parlayan yıldızı Oruç Kaya’yı konuk edecek.

Lojistiğe dair ne varsa konuşulan program LOJİSTİK TREND, yayın hayatına başlamasının ardından 1 ay gibi kısa bir süre geçmesine karşın, her geçen gün üzerine koyarak büyüyor. www.lojiport.com da özellikle lojistik öğrencilerine yönelik yazılarıyla dikkatleri üzerine çeken Halit Kaya,  hitabet yeteneğinin de en az kalemi kadar iyi olduğunu performansıyla gösteriyor .

Oruç Kaya için kullandığımız lojistik sektörünün parlayan yıldızı ibaresi ise kesinlikle abartılı gelmesin.  O2 Lojistik Yönetim Danışmanlık Kurucusu, Lojistik Yönetim Danışmanı, Öğretim Görevlisi, Lojistik Yazarı gibi birçok şapkası bulunan Oruç Kaya, sektöre zembille inmemiş; hak ettiği saygınlığı yaptıklarıyla kanıtlamıştır.

Dinleyicilerin telefon ile bağlanıp sorular da yöneltebileceği iki Kaya’nın buluşmasını özlemle bekliyorum.

Selçuk ONUR  - LOJİPORT

NOT: Bildiğim kadarıyla Kaya ortak tabanlı soyadı tamamen tesadüf olup, iki kardeşimin aralarında bir akrabalık bulunmamaktadır. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.