Haliloğlu Group filosunu 150 adet Mercedes-Benz Axor

Haliloğlu Group filosunu 150 adet Mercedes-Benz Axor

Haliloğlu Group, Mercedes-Benz Türk yetkili bayii Gelecek Otomotiv aracılığı ile yapılan satışla 143 adet Axor 1840, 6 adet Axor 3340 ve 1 adet Axor 3229...

Haliloğlu Group, Mercedes-Benz Türk yetkili bayii Gelecek Otomotiv aracılığı ile yapılan satışla 143 adet Axor 1840, 6 adet Axor 3340 ve 1 adet Axor 3229 olmak üzere toplamda 150 adet aracı törenle teslim aldı. 1999 yılında kurulan ve başta Irak olmak üzere İran, Kanada ve Suriye’ye ihracat yapan Haliloğlu Group’un teslim edilen araçlarla birlikte filosunda 210 adet Mercedes-Benz marka araç bulunuyor.

Yeni kamyonların teslimatı kapsamında gerçekleşen törene Mercedes-Benz Türk A.Ş. Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır, Kamyon Filo Satış Müdürü Alper Kurt, Mercedes-Benz Finansman Türk A.Ş. Pazarlama ve Satış Direktörü Gökmen Önbulak, Kamyon ve Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Kıvanç Sanrı, Haliloğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sait Ercan ve Genel Müdürü Zafer Azgın, Haliloğlu Group Korupak Genel Müdürü Önder Yağmur ve Haliloğlu Dış Ticaret Sorumlusu Selim Atlı katıldılar. Bu işbirliğine katkıda bulunan Mercedes-Benz yetkili bayii Gelecek Otomotiv’den Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ ve Gelecek Otomotiv Diyarbakır Genel Müdür’ü Aziz Batği teslimat törenine eşlik ettiler.

Tören sırasında konuşma yapan Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün Haliloğlu Group ile sürdürülen işbirliğinden dolayı şirketin duyduğu mutluluğu dile getirirken, Haliloğlu Group’un yeni araç alımında Mercedes-Benz kamyonların sunduğu güvenlik, konfor, geniş ve kaliteli servis ağı, araçların yedek parçalarının kolay bulunabilirliği, yüksek ikinci el değerleri ve düşük yakıt tüketimi unsurlarının da etkili olduğunu vurguladı. Bu yeni satış anlaşmasının yıllardır birlikte çalışmaktan duyulan memnuniyetin bir sonucu olduğunu belirten Sülün, yeni Mercedes-Benz Axor kamyonların Haliloğlu Group’a bol kazançlar getirmesini temenni etti.

Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır tören sırasında yaptığı konuşmada Mercedes-Benz kamyonlarının pazardaki başarısının altını çizerek bu başarının sırrının iyi planlama, kaliteli ürünler sunma, iyi servis, finansman desteği ve en önemlisi müşteri memnuniyeti olduğunu vurguladı. Bahadır Özbayır, Mercedes-Benz Türk Bayii Gelecek Otomotiv'e bu büyük satıştaki başarılarından dolayı teşekkürlerini iletti ve bu satışın Mercedes-Benz Türk’ün kamyon grubunda yıllardır sürmekte olan tartışmasız liderliğinin bir göstergesi olduğunu ifade ederek, Mercedes-Benz kamyonların lojistik sektöründeki büyük filoların tercihi olmaya devam ettiğini söyledi.

Haliloğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sait Ercan teslimat töreninde bir konuşma yaptı ve 1999 yılından beri taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren ve aynı zamanda ambalaj sektörüne üretim yapan bir firma olarak hedeflerinin hizmet sektöründe bölgesel lider olmak, farklılıklar yaratarak kalıcı üstünlükler sağlamak olduğunu belirtti. Ercan konuşmasında “birçok sektörde olduğu gibi bizim sektörümüzde de rekabet yoğun ve güçlüdür. Bunun için sektörde tutunabilmek ve güçlü olabilmek için, doğru yatırımlara imza atmalısınız. Filomuzda mevcut olan Mercedes-Benz kamyonlarından aldığımız verimi gözle görebiliyor, elle tutabiliyoruz. Ayrıca Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in sunduğu finansman ve kasko hizmetlerinden de faydalandık. Bu sebeple bu yatırım bizim için en doğru tercih oldu” dedi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.