Haliç Üniversitesi öğrencileri U.N. Ro-Ro’nun misafiri oldu

Haliç Üniversitesi öğrencileri U.N. Ro-Ro’nun misafiri oldu

Haliç Üniversitesi Lojistik Programı öğrencileri, Türkiye’nin Avrupa’ya TIR’larla yapılan ihracatın yüzde 35’ini gerçekleştiren U.N. Ro-Ro’yu ziyaret ederek mezun olduktan sonra çalışacakları iş ortamına dair izlenim edindi.

Haliç Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Lojistik Programı öğrencileri, “İşyeri Uygulamaları” dersi kapsamında U.N. Ro-Ro’nun Pendik Limanı’nı ziyaret etti. Kara, deniz, demir ve havayolu taşımacılığı konusunda eğitim gören Lojistik Programı öğrencileri; U.N. Ro-Ro’da depolama, stok yönetimi, muayene ve gözetim, paketleme, yükleme ve sevkiyatın yanı sıra sigorta gibi departmanları da ziyaret etti.

halic-un-roro-1.jpg

U.N. Ro-Ro Liman Operasyon Müdürü Levent Şinel, Lojistik Programı öğrencilerinin ziyareti ile ilgili olarak şunları söyledi: “İleride aramıza katılmalarını umduğumuz öğrencilerimizi burada ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Lojistik, teori kadar pratiğin de önemli olduğu bir alan. Öğrencilerin daha eğitim aşamasındayken meslekleri ile ilgili ziyaretlerde bulunması, çalışacakları ortamlara dair bir fikir edinmeleri çok güzel. Böyle faydalı bir çalışmaya ortak olduğumuz için Haliç Üniversitesi'ne teşekkürlerimi sunuyorum.”

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.