Goodyear'dan yakıt tasarrufu sağlayan lastik

Goodyear'dan yakıt tasarrufu sağlayan lastik

Artan yakıt fiyatları sürücülerin gündelik yaşam içerisinde tasarruf önlemleri almasını gerektiriyor. Dünyanın lider lastik üreticilerinden olan Goodyear,...

Artan yakıt fiyatları sürücülerin gündelik yaşam içerisinde tasarruf önlemleri almasını gerektiriyor. Dünyanın lider lastik üreticilerinden olan Goodyear, daha az yakıtla daha çok yol katetmek için tüketicilere EfficientGrip Performance lastiğini öneriyor. Goodyear Tüketici Lastikleri Pazarlama Müdürü Melih Evcimen  “Araçların yakıt tüketiminin % 20’si lastikten kaynaklanıyor. Dolayısıyla lastiğin yuvarlanma direncinde yapılan geliştirmeler sayesinde yakıt tüketimi azaltılabilir. Sektöründe yenilikçi teknolojilerin yaratıcısı Goodyear,  en  ileri  malzeme  ve  üretim tekniklerini kullanarak  geliştirdiği  Goodyear  EfficientGrip  Performance  ile yakıt tasarrufunda en son noktaya ulaşmış bulunuyor. Düşük yakıt tüketimi ve yüksek kilometre performansı sağlayan, çevre dostu lastik Goodyear EfficientGrip Performance ile yakıt masrafı düşüyor” dedi.

Goodyear EfficientGrip Performance;   daha  iyi  yuvarlanma  direnci  sayesinde yakıt miktarını azaltarak tasarruf sağlıyor. Böylece  tüketiciler, lastiklerin  performansından  ödün  vermeden  yakıt tüketimlerini azaltarak kendi bütçelerinde tasarruf yaparken düşük karbondioksit emisyonu sayesinde de çevrenin korunmasına katkıda bulunuyorlar.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.