Goodyear ile Juventus’tan saha ve yol işbirliği

Goodyear ile Juventus’tan saha ve yol işbirliği

Goodyear ve Juventus, sürdürdükleri işbirliklerini daha da güçlendirerek, Juventus takımının dört yıldız oyuncusu Anderson Hernanes, Sami Khedira, Norberto Murara Neto ve Stefano Sturaro’nun yer aldığı bir güvenlik videosu hazırladılar.

Dünyanın lider lastik üreticilerinden Goodyear ve İtalya’nın en önemli futbol takımlarından olan Juventus, uzun yıllardır sürdürdükleri işbirliklerini daha da güçlendirerek, Juventus takımının dört yıldız oyuncusu Anderson Hernanes, Sami Khedira, Norberto Murara Neto ve Stefano Sturaro’nun yer aldığı ortak bir güvenlik videosu hazırladılar.

Goodyear ve Juventus, geçtiğimiz yıl, “Take the road with the right shoes” adlı video ile doğru krampon giymek ile doğru lastik kullanmak arasındaki benzerliğe dikkat çekmişlerdi.

Yeni video, sahadaki güvenlik ile yoldaki güvenlik arasındaki benzerliğe dikkat çekerek Goodyear’ın “Made to Feel Good” sloganını esprili ve eğlenceli bir şekilde bir kez daha vurguluyor. Film; Juventus için oyuncularının güvenliği ne kadar önemli ise, Goodyear için de sürücülerinin güvenliğinin bir o kadar önemli olduğunun altını çiziyor. Doğru lastikler, özellikle yaklaşmakta olan kış mevsiminde güvenliğin artırılmasına, konfora ve en uygun performansın sağlanmasına katkıda bulunuyor.

Goodyear İtalya Tüketici Lastikleri Direktörü Matteo Castelli: "Ürünlerimizin en önemli özelliklerine vurgu yapmak için Juventus gibi prestijli bir kulüple bir kez daha işbirliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Juventus’un şampiyon futbolcularıyla çekilen filmde olduğu gibi güvenlik, Goodyear’ın en önemli önceliğidir” diye konuştu.

Juventus’un antrenman sahasında çekilen video, 90 saniyelik kısa ve 110 saniyelik uzun versiyonlarıyla 10 Aralık’ta YouTube ve www.goodyear.eu’dan yayınlanmaya başlıyor. Goodyear ve Juventus arasındaki işbirliği, saha kenarındaki LED ekranlar ve podyum fonlarında bulunan logolar gibi diğer reklam kanalları aracılığıyla ve iki şirketin sosyal ve dijital platformlardaki işbirliğiyle sürdürülecek.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.