GMO Öğrenci Çalıştayı Tuzla'da yapılacak

GMO Öğrenci Çalıştayı Tuzla'da yapılacak

2011 yılından itibaren çalışmalarına başlayan Gemi Mühendisleri Odası Öğrenci Komisyonu, 4. Öğrenci Çalıştayı bu yıl Gemi Mühendisliği Haftası içerisinde, 6 – 7 Aralık 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gemi Mühendisleri Odası Öğrenci Komisyonu, 4. Öğrenci Çalıştayı için çalışmalarına hızla başladı...  2011 yılından itibaren çalışmalarına başlayan TMMOB Gemi Mühendisleri Odası Öğrenci Komisyonu hız kaybetmeden çalışmalarına devam ediyor.

İlki 2012 yılında yapılan ve her sene geleneksel olarak düzenlemeyi planladıkları Öğrenci Çalıştayı bu sene Gemi Mühendisliği Haftası içerisinde, 6 – 7 Aralık 2016 tarihinde gerçekleştirilecek. Her ay düzenli olarak toplantılarına devam eden Öğrenci Komisyonu, temmuz ayı toplantısında çalıştay atölye konularını ve organizasyon şemasını ele aldı.

Toplamda 2 gün sürecek çalıştayın ilk gününün sabahında panellere yer verilecek olup, katılım herkese açık olacak Ardından, minimum 12 kişiden oluşan atölyelerde öğrenciler belirlenecek konu başlıkları üzerine fikir alışverişinde bulunarak 2. günün sonunda çalıştay bildirisi oluşturacak.

Bu sene, öğrencilerin ve odanın hedefi çalıştayı daha teknik bir paylaşım ortamı hale getirmek, TMMOB Gemi Mühendisleri Odası Öğrenci Komisyonu olarak oluşturulacak öğrenci çalıştayı sonuç bildirisinin devamlılığını ve uygulanabilirliğinin sağlanması hedefleniyor. 

 4. Öğrenci Çalıştayı’na tüm ilgili öğrencilerin davetli olduğu açıklandı.

gmo-calistay.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.