General Motors, Mann+Hummel'i yılın tedarikçisi seçti

General Motors, Mann+Hummel'i yılın tedarikçisi seçti

Bu ödül özellikle MANN+HUMMEL’ın hava emiş sistemi için verildi ve şirket 22.kez ödülün sahibi oldu. Bu özel başarısından dolayı MANN+HUMMEL’a ayrıca Gümüş Yıldönümü Ödülü verildi.

30 Mart Perşembe günü Orlando Florida’da düzenlenen 25. ‘Yılın Tedarikçisi’ ödülleri töreninde General Motors, MANN+HUMMEL’ı Yılın Tedarikçisi seçti. Bu ödül özellikle MANN+HUMMEL’ın hava emiş sistemi için verildi ve şirket 22.kez ödülün sahibi oldu. Bu özel başarısından dolayı MANN+HUMMEL’a ayrıca Gümüş Yıldönümü Ödülü verildi.

General Motors’un Global Satın Alma ve Tedarik Zincirinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Steve Kiefer “Yılın Tedarikçisi ödülü MANN+HUMMEL’ın mükemmeliyete olan bağlılığının açık bir yansımasıdır” dedi. “Şirket geçtiğimiz 25 yıllık dönem içerisinde 22 kez Yılın Tedarikçisi seçildi. Bu büyük başarıyı taçlandırmak için MANN+HUMMEL’a ayrıca GM Gümüş Yıldönümü Ödülü veriyoruz.”

MANN+HUMMEL Otomotiv OEM ve Endüstriyel Filtrasyon Grubu Başkanı Kai Knickmann ödülü GM’den sorumlu Kıdemli Müşteri Yöneticisi Bill Peers ile birlikte aldı. Knickmann, “General Motors ile on yıllardır devam eden ortaklığımız boyunca, inovatif teknolojimiz ve ürünlerimizin benzersizliği ile vazgeçilmez bir tedarikçi olmayı başardık ” dedi. “Ekiplerimiz bununla gurur duyuyor ve doğru yolda olduğumuzun bir göstergesi olarak değerlendiriyor”.

General Motors, beklentilerin sürekli olarak üzerine çıkan, sıra dışı değerler oluşturan ve şirkete yeni innovasyonlarla katkıda bulunan 15 farklı ülkedeki tedarikçileri arasında 118 en iyi tedarikçiyi seçti. Kazanan tedarikçiler GM satın alma, mühendislik, kalite, imalat ve lojistik yöneticilerinden oluşan küresel bir ekip tarafından seçildi ve değerlendirmede ürün satın alma, dolaylı satın alma, müşteri hizmetleri ve satış sonrası hizmetler ve lojistik konularındaki performans kriterleri dikkate alındı.

mann-hummel-(1)-001.jpg

Yılın Tedarikçisi Ödül Takdim Töreni, soldan sağa: General Motors Global Satın Alma- Şasi Sistemleri Müdürü Wade C. Sheffer; MANN+HUMMEL Başkanı ve Otomotive OEM ve Endüstriyel Filtrasyon Grubu Genel Müdürü Kai Knickmann; MANN+HUMMEL, GM’den sorumlu Kıdemli Kilit Müşteri Yöneticisi Bill Peers; General Motors Şasi Mühendisliği Global Merkezi Müdürü James Danahy

mann-hummel-(2).jpg

Gümüş Yıldönümü Ödülü Takdim Töreni, soldan sağa: General Motors Hava Emiş Sistemleri Grubu Global Ürün Müdürü John C. Berg; MANN+HUMMEL, GM’den sorumlu Kıdemli Kilit Müşteri Yöneticisi Bill Peers; MANN+HUMMEL Başkanı ve Otomotive OEM ve Endüstriyel Filtrasyon Grubu Genel Müdürü Kai Knickmann; General Motors Global Satın Alma ve Tedarik Zincirinden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Steve Kiefer

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.