Genç Arslan'a Teşekkür Plaketi

Genç Arslan'a Teşekkür Plaketi

Hümay Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mamut Arslan'a Girişimci İnsan Kaynakları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Özada'dan Teşekkür Plaketi.

Girişimci İnsan Kaynakları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Serkan ÖZADA ve dernek üyeleri HÜMAY LOJİSTİK Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut ARSLANI ziyaret etti. Başkan Serkan ÖZADA, Hümay lojistiğin derneğin ilk kurumsal üyesi olduğunu hatırlatarak, insan kaynakları alanında yapılan organizasyon ve etkinliklere aktif katılım ve işbirliği sebebiyle teşekkür etti.
ÖZADA bölgemizde insan kaynakları alanına yatırım yapıldıkça kurumsallaşma oranının da artacağını belirtti. Hümay Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut ARSLAN firma olarak insan kaynakları alanında yapılan çalışmalara ve organizasyonlara önem verdiklerini ,firma olarak da bu alanda ki gelişmeleri hem takip ettiklerini hem de firma özelinde uygulamaya çalıstıklarını söyledi. bölgemizin de bu tür çalışmalara ihtiyaç duyduğunu ifade eden ARSLAN, yapılacak organizasyonlarda HÜMAY LOJİSTİK ailesi olarak derneğin her zaman yanında olacaklarını ifade etti  Dernek üyeleriyle yapılan sohbet sonrasında derneğe katkılarından dolayı tesekkür plaketi sunularak günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi. 

SONSES.TV

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.