Gemi brokerliği için 2. dönem kurslar başladı

Gemi brokerliği için 2. dönem kurslar başladı

2012 Ekim/Aralık aylarında ilk kurs programını başarıyla bitiren ve 21 kursiyere sertifikalarını veren Gemi Brokerleri Derneği, hem bu mesleğe gönül...

2012 Ekim/Aralık aylarında ilk kurs programını başarıyla bitiren ve 21 kursiyere sertifikalarını veren Gemi Brokerleri Derneği, hem bu mesleğe gönül verenlerden ve hem de ilgili farklı kurumlardan gelen talepler üzerine ikinci dönem kurslarını açmaya hazırlanıyor. Bağdat Caddesi'ndeki Dernek Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan kurs programı, 4 şubat 2013’te başlayıp, 25 Nisan 2013 tarihinde sona erecek. Bu mesleğin ülkemizde akademik eğitimi verilmemesinden dolayı, ''Temel Gemi Brokerliği Eğitim Kursu'' mezunu olan kişiler, herhangi bir brokerlik ve gemi kiralama firmasında çalışırken, işin temellerini öğrenmek için harcamak zorunda oldukları vakti  asgari düzeye indirmiş olacak.

Dernekten yapılan açıklamada, “Doğru bir teorik altyapı üzerine mümkün olan en uygun şartlarla şekillendirilen kursun, konusunda uzman ve halen bu mesleği icra eden tecrübeli brokerler vasıtası ile haftada 2 gün eğitim ve bitiminde opsiyonel staj imkanı vererek,  geleceği olan, prestijli bir meslek edinilmesine katkı sağlayacağını düşünüyoruz” ifadelerine yer verildi.

www.lojiport.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.