Gemi Brokerleri, 1500 davetliyi ağırlayacak

Gemi Brokerleri, 1500 davetliyi ağırlayacak

Gemi Brokerleri Derneği (GBD)’nin 27 Haziran 2014 Cuma günü Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştireceği “Bosphorus 2014 Shipbrokers’ Dinner İstanbul”a...

Gemi Brokerleri Derneği (GBD)’nin 27 Haziran 2014 Cuma günü Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştireceği “Bosphorus 2014 Shipbrokers’ Dinner İstanbul”a katılacak davetli sayısı, 1500 olarak hedeflenen sayıyı geçti.

Gemi Brokerleri Derneği’nin dünya genelinden sektörün ileri gelen davetlilerini buluşturacağı geceye sayılı günler kaldı.  Yoğun talep üzerine kapasiteyi 100 kişi daha artıran derneğin genel davetli sayısı 1600’e ulaştı. Geceye katılım isteği organizasyona son günler kala tüm yoğunluğuyla artarken, GBD Yönetimi bu yoğun talebe karşı memnuniyetlerini dile getirirken kapasite nedeniyle bu yıl bilet satışlarını durdurmak zorunda olduklarını dile getirdi. Geçen yıl 1350 kişiyi ağırlayan ve bu yıl 1500 davetliyi hedefleyen Dernek, hem katılımcı sayısı hem profili olarak bu yoğun ilginin heyecanını ve haklı gururunu yaşıyor.

Dernek, Baltık ve Uluslararası Denizcilik Örgütü (BIMCO) CEO’su Angus R. Rew’in de katılacağı bu özel davette Türkiye’den üst düzey devlet protokolünden değerli isimleri ve bürokratları da ağırlayacak. Ayrıca Türk denizcilik sektörünün; taşımacılık, tersanecilik, limancılık ve lojistik ile yan sanayi faaliyetlerinde bulunan önemli şirketlerini bir araya getirecek.

Sponsorları arasında Armador Denizcilik, Yıldırım Holding, Bulk Atlantic Inc., Kınay Group, Pacific Shipping Group, AKT, Densa Tanker Ship Management, Forsa, Green&Black Marine Logistics, MCE Kargo, Rhenus Catoni ve Ulgen Bulk Carriers’ın yer aldığı gecenin bir diğer önemli sponsoru da TAV Passport. “Geleneksel II. Bosphorus 2014 Shipbrokers’ Dinner İstanbul”, bu prestijli uluslararası platformda markalara sponsorluk aracılığıyla artı değer katıyor.

Yoğun talepler üzerine geceye 10 masa daha eklendiği müjdesini veren Dernek, gelen taleplerin çok sınırlı sayıda değerlendirilebileceğini açıkladı. Türk denizcilik sektörünün tanıtımına da önemli katkı sağlayacak bu özel geceyle ilgili açıklamada bulunan Gemi Brokerleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Kösoğlu, “Dernek olarak gerek Yönetim Kurulu gerekse tüm üyelerimizin gönülden çalışmalarıyla bir “Shipbrokers’ Dinner İstanbul”u daha tamamlamak üzereyiz. Bu yıl, geçen yıla kıyasla yemeğimize katılımı yüzde 20 oranında artırdık. Her yıl, bu organizasyonun bir önceki sefere göre daha iyi olması için Dernek üyelerimiz ve denizcilik kurumlarımızın verdiği destekle çıtayı yükseltiyoruz. Bu yıl davetli sayımız 1600 kişiye ulaştı. Organizasyona sayılı günler kala gelen katılım taleplerini de cevaplamaya gayret gösterdik. Artık heyecanla bu geceye odaklandık. Bu yıl özellikle sponsorlarımızın bu geceye kaynak ayırmadaki istekleri bizleri ayrıca memnun etti. Davetlilerin profiline baktığımızda, dünya genelinden önemli şirketlerin üst düzey karar vericilerini bu gecede görmek mümkün olacak. Bu kadar saygın yönetici ve markayı Derneğimizin çatısı altında bir araya getirebildiğimiz için heyecan içindeyiz. Derneğimizin vizyonu ve misyonuna hizmet eden bu gece, ülkemizin her açıdan tanıtımı açısından değerlendirildiğinde, Türk denizcileri ile dünya deniz ticaretinde önemli bir yere sahip olan brokerleri, bir çok gemi sahibi ile işletmecileri, GBD çatısı altında, bir araya getirecek.

Bu önemli buluşmaya ev sahipliği yaptığımız ve tabii; sektörümüzle organik bağı olan diğer sektörlerin temsilcilerini, dünya devleriyle bir araya getirdiğimiz için ayrıca mutluyuz. “Shipbrokers’ Dinner”a desteklerini esirgemeyen herkese şahsım ve tüm üyelerimiz adına teşekkür ederim” diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Fikret Kösoğlu, dünya denizcilik sektöründe çok konuşulacak bir organizasyonu daha başarıyla gerçekleştirmelerine sayılı günler kala, süprizlerle dolu bu prestijli geceye katılacak tüm misafirlerin; davetiyelerini, kendi güvenlikleri için kayıt esnasında görevlilere teslim etmelerinin önemine de ayrıca vurgu yaptı.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.