Geleceğin gemi mühendisleri sektörle buluşacak

Geleceğin gemi mühendisleri sektörle buluşacak

İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi Mühendisliği Kulübü “2. Gemi Mühendisliği Günleri” ile öğrencileri sektör ile buluşturuyor.

Bu yıl 2’ncisi düzenlenecek olan Gemi Mühendisliği Günleri 14-15 Nisan 2015 tarihinde İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi’nde gerçekleştirilecek. Daha önce İTÜ GİMDER ile birlikte gerçekleştirdiği “Mentor Projesi” ile adından söz ettiren Gemi Mühendisliği Kulübü, 2. Gemi Mühendisliği Günleri’nde ilkinden farklı olarak firmalara seminer imkânı sunuyor. Bu sayede şirketlere yurt içi ve yurt dışından öğrencilerle daha yakından iletişime geçerek, marka bilinirliğini arttırabilecek bir ortam sunuyor.

Kulüpten yapılan açıklama “Türkiye’nin tek Gemi Mühendisliği Günleri düzenlemekten mutluluk duymaktayız. İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi dekanlığıyla birlikte gerçekleştirdiğimiz organizasyon ile şirketlerle tanışma ve çeşitli etkinlikler yapma fırsatı bulacağız. Reel sektörün gereksinimleri doğrultusunda kazandığımız becerilerle gelişerek, mesleki kariyerimize destek alabilmek, temel amaçlarımızın başında gelmektedir. Türkiye’de gemi inşaat sektöründe önemli bir yere sahip olan bu organizasyonu, geri bildirimler ve ihtiyaçlar doğrultusunda geliştirdik ve yeniledik. 14-15 Nisan 2015 tarihlerinde gerçekleştireceğimiz bu etkinlikte tüm Gemi Mühendisliği camiasını fakültemizde ağırlamaktan mutluluk duyacağız” ifadelerine yer verildi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.