Geleceğe giden yol:  Bağlanabilirlik, Dijitalleşme ve Yeşil lojistik

Geleceğe giden yol: Bağlanabilirlik, Dijitalleşme ve Yeşil lojistik

Bu özel etkinlik, Türkiye'nin ve Avrasya'nın en önemli lojistik fuarı Logitrans kapsamında IRU, DFDS ve TOBBUND'un ortak ev sahipliğinde, IRU üyeleri TOBB ve UND ortaklığında gerçekleştirilecek.

Bölge için daha parlak bir ticaret ve ulaşım geleceği sağlamak amacıyla sektör, hükümetler ve uluslararası kuruluşlar nasıl birlikte çalışabilir?
Bu önemli etkinlik, kamu kurumlarını, bölge ve ötesindeki IRU üyesi dernekler ve şirketleri, uluslararası kuruluşları, kalkınma ortaklarını ve uluslararası finans kuruluşlarını bir araya getirecek ve Birleşmiş Milletler'in Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerinin yanı sıra temel zorlukları, fırsatları ve dijitalleşmeyi ele alacak.
Bu özel etkinlik, 15 Kasım'da 13:00 - 17:00 saatleri arasında LOGITRANS Fuar alanında Türkiye'nin ve Avrasya'nın en önemli lojistik fuarı Logitrans kapsamında IRU, DFDS ve TOBBUND'un ortak ev sahipliğinde, IRU üyeleri TOBB ve UND ortaklığında gerçekleştirilecek.
Dünya çapındaki başarılı etkinliklerin ardından IRU, sizi İstanbul'da gerçekleştirilecek özel 75. Yıl etkinliğine davet ediyor.
IRU 75. Yıl özel etkinliği ile ilgili daha fazla bilgiye BURADAN ulaşabilirsiniz.
*Etkinlik dili İngilizce ve Türkçe olacaktır.
*Bu etkinliğe katılabilmek için Logitrans Lojistik Fuarı'na kayıt yaptırmanız gerektiğini lütfen unutmayın. (Fuara ve etkinliğe giriş ücretsizdir)

ŞİMDİ KAYIT OL

LOJİPORTu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.