GEFCO ve İspanyol FAGOR’dan depo işbirliği

GEFCO ve İspanyol FAGOR’dan depo işbirliği

Türkiye’de kurulduğu 2002 senesinden beri endüstriyel üreticilere hizmet veren GEFCO Türkiye, catering sektörünün lider üreticilerinden olan İspanyol FAGOR ile depo sözleşmesi imzaladı.

GEFCO Türkiye, 1960 senesinden beri catering sektörüne servis veren ve hizmet üreten FAGOR için, GEFCO Çayorova Lojistik Merkezi’nde depolama hizmeti vermeye başladı. FAGOR için şimdiye kadar gümrük ve uluslararası nakliye gibi hizmetler veren GEFCO Türkiye, Nisan 2015 tarihinden itibaren FAGOR catering ürünleri için depolama hizmeti de vermeye başlayarak bu işbirliğini daha da güçlendirdi.

ENDÜSTRİYEL ÜRETİCİLERİN GÜVENDİĞİ LOJİSTİK FİRMASI
60 seneden uzun bir süredir sanayi sektöründe deneyimi olan GEFCO, endüstriyel üreticilere hizmet verirken uzmanlığı ile öne çıkıyor. Lojistik stratejilerinin uygulanmasında rekabet gücünü artırmaya yönelik çalışmalar ile müşterilerini destekleyen GEFCO, organizasyon ve kaynak gücü ile en iyiyi sunuyor. İspanyol ulusal pazarında lider olan ve uluslararası pazarda da zirvede rekabet eden FAGOR ise, 2004 senesinde aldığı “Golden Q” Avrupa Modeli İş Mükemmelliği sertifikası ile hem ürün ve hizmetleri hem de çalışma tarzı ile GEFCO için küresel bir referans olarak konumlanıyor.

“DEPOLAMADA DA VARIZ”
GEFCO Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Zafer Özkök müşterilerine en iyi hizmeti sunmak amacıyla hizmet verdiklerini ve en önemli önceliklerinin müşterileri için bir değer yaratmak olduğunu belirterek; “FAGOR ile 2 sene önce başlayan işbirliğimizin her geçen gün artarak devam edeceğine inanıyoruz. GEFCO olarak amacımız katma değerli hizmetler üreterek müşterilerimiz ile uzun süreli iş birliktelikleri oluşturmaktır” dedi. FAGOR Türkiye Genel Müdürü Hakan Canbazoğlu da konuyla ilgili yaptığı açıklamada “GEFCO ile şimdiye kadar gümrük ve uluslararası taşıma alanlarında sürdüğümüz işbirliğimize depolama hizmetlerini de ekliyoruz. Diğer alanlardaki iyi tecrübemizin depolama alanında da devam edeceğine inanıyorum” dedi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.