Ford'tan benzersiz kampanya

Ford'tan benzersiz kampanya

Ford, tüm binek modellerinde 28.000 TL, 12 ay, %0 faiz fırsatı ve 4 yıl 100.000 KM garantisi, tüm ticari modellerinde** ise 28.000 TL, 24 ay, %0 faiz kampanyası ve 3 yıl sınırsız garanti fırsatını Aralık ayında da müşterileriyle buluşturmaya devam ediyor.

Ford müşterilerini Aralık ayında birbirinden cazip fırsatlar bekliyor. Ford, yeni düzenlemeyle artan ÖTV oranlarını, peşin alımı tercih eden Ford müşterileri için Aralık ayı sonuna kadar uzattığı "ÖTV Destek Kampanyası*" ile üstlenmeye devam ediyor. "Her Şey Dahil Finans Paketi" ile F-Kasko alan Ford müşterilerine tüm binek modellerde 28.000 TL., 12 ay, %0 faiz fırsatı Aralık ayında da Ford müşterilerini bekliyor. Ekim ayında devreye alınan 4 yıl 100.000 KM garanti uygulaması Aralık ayı boyunca tüm binek modellerde sunulmaya devam ediyor.

3 yıl sınırsız km garantisi

Ford, Aralık ayında ticari ürünlerinde de müşterilerine avantajlı fiyatlar ve ödeme kolaylıkları sunuyor. Tüm ticari araç gruplarında 3 yıl sınırsız km garantisi Aralık ayında da devam ediyor.Tüm ticari modellerde** "Her Şey Dahil Finans Paketi" ile F-Kasko satın alan Ford müşterileri, 28.000 TL, 24 ay, %0 faiz kampanyasından faydalanabiliyor. "Her Şey Dahil Finans Paketi"nden yararlanmayan müşteriler ise tüm ticari modellere** 24.000TL, 24 ay, %0 faiz fırsatıyla sahip olabiliyor. Avrupa'nın en çok satan pick-up modeli Ranger, Her Şey Dahil Finans Paketi ile F-Kasko satın alan müşteriler için 36.000 TL., 12 ay, %0 faiz kampanyasıyla çok cazip. Her Şey Dahil Finans Paketi ile F-Kasko alınmaması durumunda ise Yeni Ranger alımlarında, 30.000TL., 12 ay, %0 faiz kampanyası sunuluyor. Yeni Ranger'da peşin alımlarda ise 4x2 manuel şanzımanlı modelleri tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı üzerinden 6.000 TL., diğer tüm Ranger modelleri*** ise 3.000 TL. indirimle satışa sunuluyor.

LOJİPORT

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.