Ford Otosan'dan Girişimcilere Fırsat

Ford Otosan'dan Girişimcilere Fırsat

Ford Otosan, Türkiye'de kendine güvenen girişimcilere 25-26 Ekim'de Paris'te düzenlenecek Ford Sync AppLink Paris Hackathon finaline katılma şansı sunuyor.

Ford Otosan’dan yapılan açıklamada 20 Temmuz'da Ford Otosan Sancaktepe Ar-Ge Merkezi'nde Ford'un Connected Services & Business Development (Bağlantılı Hizmetler ve İş Geliştirme) birimi yöneticisi Scott Lyons'ın başkanlığındaki jüri ile Türkiye'den gelen başvuruları değerlendirecek ve Paris'teki Ford Sync AppLink Paris Hackathon finaline gitmeye hak kazanan ekipleri belirleyecek. İstanbul'da gerçekleşecek ön elemelere girişimciler, 5 ana başlık altında sunacakları yazılım/aplikasyon çözümleriyle katılabilecekler.

Şirket, Koç Üniversitesi bünyesinde yer alan KWORKS Girişimcilik Araştırma Merkezi ve Endeavor Türkiye'nin desteğiyle 20 Temmuz Perşembe günü İstanbul'da gerçekleştireceği ön eleme sonrası Paris'e gidecek ekipleri belirleyecek. Paris'e gitmeye hak kazanan girişimciler, geleceğin araç içi teknolojileri için Ford ile çalışma ve çeşitli iş birlikleri gerçekleştirme fırsatı bulacak.

Make It Driveable programı, bu yıl ilk kez Türkiye'deki girişimcilerle buluşacak

Ford Motor Company ve Axis-Innovation iş birliğiyle dünyanın birçok önemli startup ekosistemi ile tanışma fırsatı bulan Make It Driveable programı, bu yıl ilk kez Türkiye'deki girişimcilerle buluşacak. Türkiye dışında İngiltere, Almanya, Hollanda, Estonya ve İsrail'de de gerçekleşecek ön elemeler sonucunda kazanan ekipler Paris'te yarışma fırsatı bulacaklar. Ön elemeler sonucunda Paris'te yarışmaya hak kazanan girişimciler, geleceğin araç içi teknolojileri için Ford ile çalışma ve çeşitli iş birlikleri gerçekleştirme şansına sahip olacak.Program kapsamında girişimcilere mobil aplikasyonlarını Ford araçların akıllı telefonlar ile entegre edilmesini sağlayan SYNC AppLink teknolojisi ile uyumlu hale getirmeleri ve SYNC teknolojisi ile donatılmış Ford araçlarında sunma fırsatı verilecek. 25-26 Ekim'de Paris'te gerçekleşecek Ford Applink Smart Mobility Challenge finali, sürücülere sürüş sırasında mobil uygulamalarla bağlantılı sürüş deneyimi sunmaya yardımcı olacak uygulamalar geliştirmeyi hedefliyor.

İstanbul'daki ön elemelere katılacak adayların, Ford araç sahiplerinin sürüş keyfini daha güvenli bir şekilde yaşamasına yardımcı olan araç içi multimedya sistemi Ford SYNC ile uyumlu bir yazılım/uygulama geliştirmesi gerekiyor.Ford AppLink ekosistemine dahil olacak yazılımların, Ticari/filo çözümleri, Verimlilik, Çoklu-bağlantılı araçlar, Mobilite ve Araç Verileri olmak üzere 5 ana başlık altında yer alması hedefleniyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.