En büyük lojistik fuarında EKOL şov

En büyük lojistik fuarında EKOL şov

Ekol Lojistik, yeni kurumsal kimliğini ilk kez dünyanın en büyük lojistik fuarlarından biri olan Münih Transport Logistics Fuarı’na taşıdı. Ekol’ün 5. holdeki görkemli stantı ilk günden ziyaretçi akınına uğradı.

Münih Transport Logistics Fuarı 2 yıllık aranın ardından kapılarını açtı. Fuarda yeni kurumsal kimliği lojistik 4.0 ile yer alan Ekol Lojistik, daha ilk günden en çok ziyaret edilen firmalar arasına girdi. Ekol, iki katlı stantının yanı sıra, açık alandaki çekicisi Mercedes, treyleri Krone olan  konsept TIR’ı ile de farklılık kattı. Bir yanı tamamen camdan oluşan TIR’ın içinde yer alan dev ekranda Ekol’ün İran’ın Qazvin kentinde yıl sonunda hizmete alacağı lojistik merkez tanıtılıyor. Ekol Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul’un “Bir Ekol de İran’da yaratabiliriz” sözcüğünü anımsayınca Ekol Lojistik’in İran ilgisinin incelenmeye değer olduğunu düşünüyoruz.

foto-galeri.gifÖte yandan,  binlerce firmanın ürün ve hizmetlerini tanıttığı fuarda 16 da Türk firması yer alıyor.  Türkiye'den; Ekol Lojistik’in dışında; Alışan, Gökbora, Kıta Lojistik, MNG Airlines, Airmark, Arkas, Atlas Jet, Liqua Industrial, S Sistem, Sigma Logistics, Tork Industrial Logistics, Turkish Cargo, U.N Ro-Ro, ULS Airlines firmaları katıldı. Ayrıca Tırsan tarafından üretilen Kassbohrer de fuardaki yerini aldı. 

LOJİPORT / MÜNİH
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.