Emirates ile Qantas ortaklığına onay çıktı

Emirates ile Qantas ortaklığına onay çıktı

Avustralya’nın rekabet kurumu olan ACCC, iki havayolu şirketinin Nisan ayında başlayacak ortak uçuşu öncesinde  ortaklığı onayladı. Emirates ile...

Avustralya’nın rekabet kurumu olan ACCC, iki havayolu şirketinin Nisan ayında başlayacak ortak uçuşu öncesinde  ortaklığı onayladı.

Emirates ile Qantas ortaklığına yönelik izin, Avustralya Rekabet ve Tüketici Komisyonu  (ACCC) tarafından beş yıllık süre için onayladı. Ortaklık ile iki havayolu şirketi, müşterilerine daha geniş bir uçuş ağına erişimin yanı sıra sık uçan yolculara özel avantajlar ve birinci sınıf seyahat deneyimleri sunabilecek.

Karar dahilinde Qantas ve Emirates, her iki havayolunun Avustralya ve Yeni Zelanda arasında uçtuğu dört hatta mevcut kapasite seviyelerini koruyacaklarını taahhüt ediyor. Yeni Zelanda’nın onayına bağlı olarak trans-Tazman seferlerinde işbirliğine gidilmesi ise her iki havayolu için hem Avustralya hem de Yeni Zelanda’yı global ağlarında pazarlama potansiyeli yaratıyor.

Emirates müşterileri artık Canberra, Port Lincoln, Cairns ve Hobart gibi Qantas’ın uçtuğu 32 Avustralya destinasyonu arasında istedikleri tercihi yapabilecek ve böylece Avustralya, Emirates’in sürekli genişleyen ağıyla birlikte yolcularına açılmış olacak. Yolcular, Dubai’den Avrupa, Kuzey Afrika ve Orta Doğu’da 65 farklı destinasyona aktarma yapabilecek. Avrupa ve çoğunlukla Kuzey Afrika’ya yapılacak bu aktarmaların hemen hepsi, Dubai’de en fazla 4 saatlik bekleme süresiyle gerçekleştirilebiliyor.

 LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.