Duster EDC Türkiye’de satışta

Duster EDC Türkiye’de satışta

Dacia, beklenen otomatik vitesli modeli Duster EDC’yi pazara sunuyor. Duster EDC zengin ekipman seviyesine sahip: Media Nav Multimedya ve Navigasyon Sistemi, Geri Görüş Kamerası…

Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş “Dacia markası, Renault Grubu çatısı altında lanse edildiği 2004 yılından bu yana dünyada ve Türkiye’de büyümeye devam ediyor. Marka “yalın, sağlam, ulaşılabilir” felsefesi doğrultusunda yüzbinlerce müşteriye ulaştı. Otomatik vites pazarı global pazarlarda yükselişinin yanısıra ve özellikle Türkiye’de yükseliyor. Binek otomobil pazarında otomatik vites pazarının payı yüzde 58 oranında. Bu pazarda yer almak ve uzun zamandır müşterilerimizden gelen yoğun otomatik vites talebine cevap verebilmek üzere Duster EDC’yi pazara sunuyoruz, üstelik “ulaşılabilir” felsefesinden ödün vermeden…segmentinde 82.900TL gibi benzersiz bir fiyat ile! Marka sıralamasında hızla yükselen Dacia, 2016 yılını toplam pazarda 8. Marka olarak tamamladı ve 4,8 pazar payı elde etti. 2017 yılında Dacia 6. sırada yer alıyor. Duster ise C SUV segmentinin lideri. Duster EDC’nin, Dacia’nın gücüne güç katacağına ve Türkiye’de marka sıralamasında üst sıralara taşıyacağından hiç şüphemiz yok.” dedi.

Dacia’dan otomatik vites atağı: Duster 1.5 EDC

1491644757_duster_edc__15_.jpgDacia markasının uzun süredir beklenen otomatik vites seçeneği müşterilerle buluşmaya hazırlanıyor. Marka, ilk kez Duster ile EDC otomatik vites versiyonunu satışa sunuyor. Sandero Easy-R yarı otomatik vites seçeneği ile otomatik vites pazarına giriş yapan Dacia, Duster EDC (Efficient Dual Clutch) Blackshadow özel serisi ile birlikte pazardaki yerini alıyor. Ayrıca Duster Black Shadow özel serisi de lansmandan itibaren pazara sunuluyor.

Altı vitesli otomatik EDC, çift kavramalı otomatik vites kutusunun konfor ve pürüzsüzlüğünü manuel vites kutusunun daha düşük yakıt ekonomisi ve düşük CO2 emisyonları ile bir araya getiriyor. EDC vites kutusu teknolojisi, ek konfor ve mükemmel bir tepkiye sahip. EDC’ye yokuş kalkış desteği de dahil.

Duster 4x2 1.5dCi EDC 110bg donanım ve motor seçenekleri

Dacia Duster 4x2 1.5dCi EDC 110bg Laureate ve Blackshadow EDC olmak üzere iki versiyon olarak Türkiye’de pazara sunuluyor.

Laureate: ABS, ASR, AFU, yokuş kalkış destek sistemi, 4 hava yastığı, elektrikli dış dikiz aynaları, sürücü tarafı tek dokunuşlu elektrikli ön ve arka camlar, alüminyum alaşım jantlar, yol bilgisayarı,1/3-2/3 katlanabilir arka koltuk, yükseklik ayarlı sürücü koltuğu ve direksiyon.

Opsiyon: Media Nav, hız ayar ve sınırlayıcı, dış donanım aksesuar paketi, arka park sensörü, geri görüş kamerası, siyah alüminyum jantlar.

Blackshadow: Laureate versiyonuna ek olarak Look Paket, deri direksiyon, hız ayar ve sınırlayıcı ve Blackshadow özel tasarımları.

Duster Blackshadow özel serisi: Dacia Türkiye’de Duster 1.5EDC otomatik vites seçeneğini, özgün bir tarza sahip Duster Black Shadow özel serisi ile müşterilerinin beğenisine sunuyor. Sportif ve zarif özellikler taşıyan Dacia’nın çok yönlü SUV modeli tüm dikkatleri üzerinde toplayacak.

Bu yeni seride ön ızgara, yan ayna kaplamaları ve orta panel parlak siyah. elmas efektli 16 inçlik siyah alaşımlı jantlar ve siyah kapı eşikleri yer alıyor. Duster Black Shadow’da krom ön ve arka koruma plakaları ve tavan barları da bulunuyor.

Türkiye’de Duster ile 2013ten beri 4x4 Pazar lideri olan Dacia, Duster EDC ile iddiasını yineliyor ve konumunu güçlendirmeye hazırlanıyor.

1491644766_duster_edc__40_.jpg1491644719_duster_edc__14_.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.