Dünyanın en güveniliri Qatar Airways

Dünyanın en güveniliri Qatar Airways

Qatar Airways, CBS Money Watch tarafından yayınlanan ve ünlü seyahat sitesi WanderBat tarafından gerçekleştirilen, tüm büyük hava yolu şirketlerini kapsayan ayrıntılı bir çalışmada “Dünyanın En Güvenilir Hava Yolu Şirketi” seçildi.

Qatar Airways zamanında kalkış oranları, düşük bagaj kontrol maliyetleri ve filoların ortalama yaşı baz alınarak seçilen 22 uluslararası hava yolu şirketinin bulunduğu listenin başına yükseldi. Birleşik Devletler merkezli hiçbir hava yolu şirketi listeye giremedi. Havacılık dünyasında bir kere daha takdir görmekten dolayı mutluluk duyduklarını belirten Qatar Airways Group CEO’su Akbar Al Baker sözlerine şöyle devam etti: “Benzersiz güvenilirliğimiz, misafirlerimize zamanında, konforlu hizmet vermeye ve konukseverliğe bağlılığımızla hak ettikleri rahatlığı sunmaya olan kararlılığımızdan kaynaklanıyor. Bu çalışma tüm bunların dünya çapında seyahat edenler için önemini güçlendirdi.”

Yapılan çalışma, Qatar Airways’in elde ettiği ve “diğer hava yolu şirketlerinin ulaşmak için çabaladığı”  zamanında kalkış oranının son kararda büyük bir faktör olduğunu vurguladı.

Al Baker bu konuyla ilgili olarak hem havadaki hem de yerdeki yeni gelişmeleri vurgulayarak sözlerine şöyle devam etti: “Son teknolojiyle donatılmış olan, Skytrax Ödül töreninde Orta Doğu’nun En İyi Hava Limanı seçilen ve Qatar Airways’in merkezi olan Doha’daki Hamad Uluslararası Havalimanı, dünyanın en iyi havacılık tesisi olarak modern filomuzu en yüksek operasyonel hassasiyetle yönetmemize olanak sağlıyor. Gelişmiş, modern uçaklar sunmaya olan sürekli kararlılığımız, dünyanın her yerinde iş ve tatil amaçlı seyahat eden yolcularımıza zamanında iniş kalkış sağlamamızda önemli bir etken.”  

Bununla birlikte Al Baker Qatar Airways’in, yeni Airbus A350’nin Küresel Açılış Müşterisi ve ilk kullanan hava yolu olmasını, ticari havacılık teknolojisine ve mükemmeliyete olan bağlılıklarının bir başka göstergesi olduğunu belirtti. CBS/WanderBat çalışması ayrıca Qatar Airways’in sürekli büyümesine ve ünlü 5 yıldızlı hizmetlerine ve konfor imkanlarına da atıfta bulundu (Business Class ve First Class yolcularına sunulan parfümler, kulak tıkaçları, göz maskeleri, çoraplar ve losyonlardan oluşan Giorgio Armani kitleri).

Yakın zamanda Skytrax tarafından “Dünyanın En İyi Business Class’ı” ve “Orta Doğu’nun En İyi Hava Yolu Şirketi” seçilen Qatar Airways, 2011 ve 2012 yıllarında da “Dünyanın En İyi hava Yolu Şirketi” seçilmişti. Tanınmış seyahat bilgi uzmanı Skift, Qatar Airways’i “Uzun Mesafede En İyi Ekonomi Sınıfı Deneyimi” seçti. Sadece 18 yıldır faaliyette olan Qatar Airways bu süre içinde oldukça hızlı bir büyüme gerçekleştirdi ve şu anda 152 uçaktan oluşan modern filosu ile iş ve seyahat amaçlı seyahat edenler için Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Asya Pasifik, Kuzey Amerika ve Güney Amerika’da 146 noktaya uçuşlar gerçekleştiriyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.