DTO İzmir Şube Başkanı serbest kaldı

DTO İzmir Şube Başkanı serbest kaldı

İzmir Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Yusuf Öztürk, ifadesi...

DTO İzmir Şube Başkanı serbest kaldıİzmir Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Yusuf Öztürk, ifadesi alındıktan sonra Emniyet Müdürlüğü'nden serbest bırakıldı.

TCDD İzmir Limanı'yla ilgili yapılan yolsuzluk soruşturması çerçevesinde, Emniyet tarafından bilgisine başvurulmak amacıyla, gözaltına alınan İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Emniyette verdiği ifadeden sonra dün akşam 19.00 sularında serbest bırakıldı.

Emniyetteki sorgusunda İzmir Limanı'ndaki işleyiş konusunda sorulara cevap veren Yusuf Öztürk, mahkemeye sevk edilmeden savcılık talimatı ile serbest bırakıldığı öğrenildi.

Emniyet'ten serbest bırakıldıktan sonra konuşan İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, TCDD'ye ait İzmir Alsancak Limanı ile ilgili suistimal olup olmadığı ile ilgili sorular sorulduğunu belirterek, yarın konu ile ilgili bir basın açıklaması yapacağını söyledi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.