DSV ve Borusan Lojistik'e "Bilgi"li komşu geliyor

DSV ve Borusan Lojistik'e "Bilgi"li komşu geliyor

FerYapı'nın Kağıthane'de hayata geçirdiği Türkiye'nin ilk kampüs ofisi Premier Kampüs Ofis, Borusan Lojistik, Başalan Patent, DSV Lojistik'in ardından Bilgi Üniversitesi'ne de ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Bilgi Üniversitesi'nin taşınmasıyla projede günlük 5 bin öğrencinin daha sirkülasyona dahil olması öngörülüyor. Ayrıca ekimde Başalan ailesi tarafından Türkiye'nin ilk fotoğraf müzesi de Kampüs Ofis'te hayata geçecek. FerYapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova, "Projemiz, iç mekân organizasyonunda genç nesli masa başından kurtarıp verimli çalışması için gereken sosyal alanları sunarken, binada yer alan akıllı sistemler sayesinde işveren de maliyet yükünden kurtuluyor. Bilgi Üniversitesi'ne de 5 bin metrekarelik kiralama yaptık" diye konuştu.

METRO DURAĞI AÇILIYOR

Dünyaca ünlü mimar Julien De Smedt ve Türk partneri ünlü mimar Bünyamin Derman'ın tasarımını yaptığı proje, toplu taşımalara olan ücretsiz shuttle hizmeti sayesinde trafik ve ulaşıma da çözüm sunuyor. Yıl sonunda açılacak Mecidiyeköy - Mahmutbey Metrosu'nun Kağıthane durağı da Premier Kampüs Ofis'in yanında yer alacak. Klasik binalara kıyasla yüzde 30 enerji tasarrufu sağlayan ofis, 20 bin metrekare arazi üzerinde 364 ofis ve 44 ticari alanı barındırıyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.