Dorak Turizm'e 20 Mercedes Travego

Dorak Turizm'e 20 Mercedes Travego

Turizm sektöründe birçok alanda müşterilerine hizmet veren Dorak Turizm, içinde Mercedes–Benz Travego’ların da bulunduğu 140 adet otobüsten oluşan...

Turizm sektöründe birçok alanda müşterilerine hizmet veren Dorak Turizm, içinde Mercedes–Benz Travego’ların da bulunduğu 140 adet otobüsten oluşan filosunu 20 adet Mercedes-Benz Travego 15 SHD ile genişletti.

Teslimat töreni sırasında konuşma yapan Dorak Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Serdar Körükçü, Travego 15 SHD otobüslerini üstün Mercedes-Benz markasının prestiji, ürünlerin kalitesi ve güvenli teknolojisi nedeniyle tercih ettiklerini belirterek, 2012 yılında bu 20 siparişin üzerine 30 adet daha Mercedes Travego sipariş vereceklerini söyledi.

Has Otomotiv Yatırım Ve Pazarlama A.Ş Genel Müdürü Mustafa Sarıgül ise 2003 yılından beri bu denli büyük bir alışverişin gerçekleşmesini beklediklerini söyleyerek, bugüne kısmet olduğunu belirtti. Sarıgül, Dorak Turizm’in parkında bulunan 201 aracın tümünün Mercedes-Benz olmasını dilediğini, Dorak Turizm yöneticileri ile aralarındaki ilişkinin müşteri ilişkisinden öte ağabey kardeş ilişkisi olduğunu dostluklarının çok eskiye dayandığını belirterek, beraberliklerinin satış ile sınırlı kalmayarak satış sonrasında da her türlü destek ve müşteri memnuniyeti sağlayacaklarını söyledi.

Mercedes-Benz Türk A.Ş Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen teslimat törenine Dorak Turizm’den firma sahipleri Ahmet Serdar Körükçü, Ahmet Kaplan Tan, Mustafa Pilav ve Mercedes Benz Türk AŞ’den ise Has Otomotiv Genel Müdürü Mustafa Sarıgül ve Otobüs Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu katıldılar.

Funda BİNGÖL-BUS&TRUCK

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.