DKV, yakıt kartı ile 2015’in en iyi markası seçildi

DKV, yakıt kartı ile 2015’in en iyi markası seçildi

42 ülkede 2.5 milyon yakıt kartı ile 120 binden fazla müşteriye hizmet veren DKV Euro Service, yakıt kartları kategorisinde 2015 yılının en iyi markası seçildi.

DKV Euro Service, dünyanın önde gelen akredite edilmiş tarafsız denetim kuruluşu DEKRA’nın, Almanya’nın önde gelen taşımacılık dergilerinden Lastauto Omnibus, Trans Aktuell ve Fernfahrer dergileri okuyucuları arasında gerçekleştirdiği oylamada yakıt kartları kategorisinde en çok oyu alarak, bu yıl da en iyi marka seçildi. Farklı markalara ait toplam 22 kategori altında yer alan ürünlerin kullanıcılar üzerindeki etkisinin ölçümlendiği oylamaya 10.000’in üzerinde dergi okuyucusu katıldı. DKV Euro Service, bu sayede başarısını 11 kez tescillemiş oldu.

“ÖDÜL, DAHA İYİ OLMAMIZ İÇİN BİZLERİ MOTİVE EDİYOR”
Üst üste yaşadıkları başarıyı değerlendiren DKV Euro Service Türkiye Satış Müdürü Deniz Çokcoş Sezer, “Neredeyse bir asır önce çıktığımız yolda, en doğru şekilde yürüdüğümüzü kanıtlayan bu ödülü 11 kez almak bizleri ayrıca gururlandırıyor. Müşterilerimizin bizlere güven duyması ve bizimle birlikte yürümeyi tercih etmesi, bizleri daha iyi olmamız için motive ediyor” dedi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.