DKV, Rusya otoyollarındaki ilk Avrupalı oldu

DKV, Rusya otoyollarındaki ilk Avrupalı oldu

DKV Euro Service hizmet verdiği ülkelere Rusya’yı da ekledi. Anlaşmaya göre, DKV müşterileri 15 Kasım’dan itibaren Rusya otoban ödemelerini DKV Kart ile yapıyor. Böylece DKV, Rusya tarafından kabul edilen ilk Batı Avrupa hizmet sağlayıcısı oldu.

Avrupa’da 42 ülkedeki 54 bin 700 kabul noktasında otoyol ve akaryakıt kartlarıyla hizmet veren DKV Euro Service hizmet verdiği ülkelere bir yenisini daha ekledi. Yapılan anlaşma uyarınca, DKV müşterileri 15 Kasım 2015’ten itibaren Rusya otoban ödemelerini DKV Kart ile yapmaya başladı. DKV Euro Service, Rusya otoban ödemelerinden sorumlu operatör tarafından kabul edilen ilk Batı Avrupa hizmet sağlayıcısı oldu.

Belçika’dan sonra Rusya pazarına da hizmet vermek üzere Rus yetkililiklerle temaslarının sürdüğünü belirten DKV Euro Service Türkiye Satış Müdürü Deniz Çokcoş Sezer, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Rusya’da yaşanan ekonomik kriz, ürün kotaları, lojistikte yaşanan sorunlar, gümrük problemleri ve Türkiye’nin genel ihracat kapasitesindeki daralma nedeniyle Türkiye’den Rusya pazarına yapılan ihracatta sert bir düşüş gözlemliyoruz. Buna mukabil, Rusya’nın sahip olduğu potansiyele yürekten inanıyoruz. Geçtiğimiz Ekim ayında, Gazpromneft ile yakıt kartlarıyla yakıt alımı konusunda stratejik bir işbirliğine imza atmıştık. Bu Rusya’daki mevcut ağımızı geliştirme hedefimizin ilk meyvesiydi. DKV kalitesi ve güvencesiyle Rusya’ya taşıma yapan müşterilerimizin yanında olacağımız için çok mutluyuz. DKV’nin bölgede faaliyet gösteren tek Batı Avrupa firması olması ise bizim için ayrı bir gurur kaynağı oldu.”

DKV Euro Service, DKV Kart ile Avrupa’nın her yerinde ve Rusya’da, farklı yakıt markalarının satıldığı en geniş ve en yaygın dolum istasyon ağına sahip. Geçtiğimiz Ekim ayında Belçika otoyollarında 1 Nisan 2016 itibariyle yürürlüğe girecek olan yeni otoyol ödeme sistemine kayıt işlemlerine başlayan DKV, nakitsiz hizmetten, otoyol geçiş ücretlerine ve vergi iadesi ödemelerine uzanan geniş bir yelpazede maliyet optimizasyonu ve filo yönetim hizmeti sunuyor.

DKV Euro Service hakkında:

DKV Euro Service yaklaşık 80 yıldır lojistik ve karayolu taşımacılık sektörüne hizmet sağlayan lider firmalardan biridir. DKV Euro Service Avrupa ve Rusya otoyollarında, markadan bağımsız 54.700 kabul noktasında nakitsiz hizmetten, otoyol geçiş ücretlerine, vergi iadesi ödemelerine uzanan geniş bir yelpazede maliyet optimizasyon ve filo yönetim hizmeti sunmaktadır. 700 çalışanı olan DKV Euro Service, DKV MOBILITY SERVICES Group şirketidir. 2014 yılı itibariyle 5,7 milyar Euro ciro açıklayan DKV Euro Service, 42 ülkede temsil edilmektedir. 2,5 milyon DKV CARD ve araç içi cihazı 120.000’den fazla müşteri tarafından kullanılmaktadır. DKV CARD 2015 yılında, 11. kez yakıt ve hizmet kartı kategorisinde en iyi marka ödülüne layık görülmüştür.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.