DHL Express, üst üste üçüncü kez “Avrupa'nın En İyi İşyeri” seçildi

DHL Express, üst üste üçüncü kez “Avrupa'nın En İyi İşyeri” seçildi

Great Place to Work Enstitüsü’nün hazırladığı “Avrupa’nın En İyi İşverenleri 2023” listesi açıklandı. DHL Express, “Çokuluslu Şirketler Kategorisi”’nde üçüncü kez Avrupa’nın en iyi iş yeri seçildi.

dhl-en-iyi-isyeri.jpgDünyanın lider ekspres taşımacılık hizmetleri sağlayıcısı DHL Express, kurum kültürünün temelini oluşturan insan odaklı yaklaşımıyla bir kez daha “Avrupa’nın En İyi İş Yeri” unvanını kazandı. Great Place to Work (GPTW) Enstitüsü tarafından düzenlenen ve çalışanların oylarıyla belirlenen “Avrupa’nın En İyi İşverenleri 2023” listesinde, “Çokuluslu Şirketler Kategorisinde” ilk sırada yer alan DHL Express, üç yıl üst üste bu ödülün sahibi oldu.

volkan-demiroglu.jpgDHL Express Türkiye CEO’su Volkan Demiroğlu aldıkları ödülle ilgili şunları söyledi: “DHL Express olarak, dünyanın 220 ülke ve bölgesinde yaklaşık 120.000 çalışanımızın her birine eşit fırsatlar sunuyoruz. Elde ettiğimiz tüm başarıların arkasında da insan odaklı anlayışımız yatıyor. Çalışanlarımızın kendilerini değerli hissetmesi bizim için her şeyden önce geliyor. “As One” olarak tanımladığımız “ekip birlikteliği” yaklaşımımız kurum kültürümüzün temelini oluşturuyor. Mutlu çalışanlardan oluşan, işini severek yapan ve mükemmeli yakalamak için çalışan büyük bir ekip olmamız, başarıyı getiriyor. Üst üste üçüncü kez “Avrupa’nın En İyi İş Yeri” unvanıyla bu başarıyı taçlandırmaktan dolayı çok mutluyuz. İnsan odaklı yaklaşımımız ve yenilikçi kurum kültürümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.